ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Πως το πνίγει το κουνέλι...


Φαίνεται πως το νάζι διατηρεί πάντα στο ακέραιο τη μαγεία του, ακόμη και για τις ξεφωνημένες της Συγγρού, γι αυτό και υπάρχει μια δυσκολία ν απογαλακτιστούν από αυτό οι πρωταγωνιστές της πολιτικής μας Τρούμπας…

 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Μη γελιέστε λοιπόν. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί ή δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς σαν γνήσια ερμαφρόδιτη ή πολιτικά τραβεστί πολιτική δύναμη, αισθάνεται την ανασφάλεια και το δισταγμό της πρωτάρας στο πρώτο της ξεβράκωμα στο κρεβάτι της ντροπής. 

Διότι κατά τα λοιπά, μετά από πρόβες ομολογουμένως υπερεντατικές, το στριπτίζ του έκανε, και τρείς ήταν οι στάσεις που εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως από τους πολιτικούς προαγωγούς και νταβατζήδες του...

Πρώτη στάση το Τέξας: Εκεί πέταξε και τα εσώρουχα. Η λικνιστή κορμοστασιά της πρόθυμης θεραπαινίδας, εκτιμήθηκε δεόντως, από τους κείθεν του Ατλαντικού ευρισκόμενους, που διέκριναν στο ΣΥΡΙΖΑ ένα πρόθυμο και νεανικό δεκανίκι (άρα με προοπτικές στην αναγεννημένη πολιτική εξαπάτηση) για την προώθηση των γεωπολιτικών τους σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή. 

Δεύτερη στάση το Γερμανικό ακροατήριο: Η διαβεβαίωση ήταν σαφής: «Κάνουμε τα πάντα κι έχουμε και τη νιότη μας βρε αδερφέ - Δικό μας το χρέος… Δικοί σας εμείς». Τι άλλο θα ήθελε λοιπόν η κατοχική διοίκηση, όταν διαπιστώνει πως της προσφέρεται πράμα σπαρταριστό στην πολιτική Τρούμπα της κατεχόμενης Ελλάδας??? 

Τρίτη στάση η Θράκη: Δύσκολο να κάνεις καριέρα σαν πολιτικό ρετάλι των προαγωγών, αν δεν αποδείξεις πως και στο Οθωμανικό μπορείς να επιδείξεις εξαιρετικές επιδόσεις. Και το σπαρταριστό κορμί με τη γερασμένη αντίληψη, απέδειξε πως δε μασάει ούτε στο Οθωμανικό. 

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε το χαμπάρι. Ο δισταγμός της πρωτάρας, δε σηματοδοτεί ανικανότητα στις επιδόσεις. 

Άλλωστε και στον αγοραίο έρωτα, η δύσκολη ώρα για τις ξεφωνημένες του σπορ, είναι πάντα η στιγμή που θα συνειδητοποιήσει η οικογένεια που πίστεψε σ αυτές, ότι το πνίγουν το κουνέλι. 

Αυτοί λοιπόν που ήθελαν να δουν το πράμα που ψώνισαν το είδαν. Αλλοίμονο από τους αφελείς που ετοιμάζονται γι ακόμη μια φορά να ψωνίσουν από σβέρκο... «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: