ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Ανάπτυξη δεν πρόκειται να υπάρξει αν δεν προηγηθεί ανατροπή


Diakheirise-Sugkrouseon-kai-Oikonomike-AnaptuxeΌλες οι κυβερνήσεις, από το 2010 μέχρι σήμερα, προαναγγέλλουν ανάπτυξη, αλλά ανάπτυξη δεν έρχεται. Ανάπτυξη χωρίς εθνικό παραγωγικό ιστό δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Θα είναι πάντα μια δάνεια και πρόσκαιρη ανάπτυξη, όπως ήταν και πριν το 2009.
Δυστυχώς, σοβαρός παραγωγικός ιστός δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα από το 1821 μέχρι σήμερα. Και δεν υπήρξε ποτέ, γιατί στην Ελλάδα δεν έκανε ποτέ την εμφάνισή της μια παραγωγική οικονομική ελίτ με εθνικό προσανατολισμό. Η δική μας οικονομική ελίτ ήταν πάντα κρατικοδίαιτη και παρασιτική, εξασφαλίζοντας δημόσιο χρήμα, μέσω του ελέγχου που ασκούσε και ασκεί στο πολιτικό σύστημα. 
Αυτή η παρασιτική ελίτ, δεν θέλησε ποτέ να αναπτυχθούν νέες παραγωγικές δυνάμεις μέσα από την ελληνική κοινωνία, γιατί αυτόματα θα έθεταν αμέσως σε αμφισβήτηση τα δικά της προνόμια. Φρόντισε λοιπόν, αφενός να δημιουργηθεί μια αδιαπέραστη (για τους μη ελέγχοντες το πολιτικό σύστημα) γραφειοκρατία και ένα απόλυτο κλείσιμο των στροφίγγων χρηματοδότησης της κοινωνικής βάσης. Έτσι η πολυπόθητη ανάπτυξη και αυτάρκεια της χώρας μας δεν έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους.
Σήμερα, η ίδια παρασιτική οικονομική ελίτ, ξεπουλάει τα πάντα σε ξένα συμφέροντα και προσδοκά να έρθουν εδώ μεγάλες ξένες εταιρίες για να επενδύσουν, σε συνεργασία φυσικά με την ίδια που θα εισπράξει και τις ανάλογες προμήθειες. Δηλαδή, προτιμά ακόμα και τώρα που, με δική της ευθύνη, χρεοκόπησε η χώρα, να την ξεπουλήσει σε ξένα συμφέροντα, που θα της εξασφαλίσουν τη δική της παρουσία και πλουτισμό, παρά να αρθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να πέσουν χρήματα στην κοινωνική βάση, ώστε να αρχίσει επιτέλους και για πρώτη φορά, η ανάπτυξη από κάτω. Γνωρίζει, πως αν συμβεί αυτό, τότε θα είναι λίγος ο δικός της χρόνος παραμονής στην κοινωνική ηγεσία.
Ανάπτυξη λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει στην Ελλάδα, αν δεν χρηματοδοτηθούν και δεν απελευθερωθούν τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα. Τελεία και παύλα. Η Ελλάδα θα είναι πάντα ένα διάτρητο δοχείο στον ωκεανό της παγκοσμιοποίησης και ο λαός μας ένας ραγιάς διεθνών συμφερόντων.
Πως θα ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση; Μόνο με ανατροπή του παρασιτικού πολιτικοοικονομικού συστήματος που χρεοκόπησε την Ελλάδα και που θρασύτατα συνεχίζει ως εκκαθαριστής να διαχειρίζεται τη χρεοκοπίας της, ξεπουλώντας τα υπάρχοντά της και κάνοντας ταυτόχρονα, τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
Και αφού δεν μπορούμε να ανατρέψουμε το οικονομικό σύστημα, ας ανατρέψουμε τουλάχιστον το ενεργούμενό του, δηλαδή το πολιτικό σύστημα, όχι με την αποχή, αλλά με τη διασπορά των ψήφων μας σε μικρότερα και νεοεμφανιζόμενα κόμματα, ώστε να προκαλέσουμε κατάρρευση του σάπιου συστήματος. Μόνο έτσι θα ξεπηδήσουν πραγματικές λαϊκές δυνάμεις. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Πέτρος Χασάπης


 filologos10

Δεν υπάρχουν σχόλια: