ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

Καθηγητής Πανάς: 6 μονάδες τουλάχιστον μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθίζηση για ΝΔ, το πολύ 5% το Ποτάμι!

Τα τελευταία στοιχεία των δημοσκοπήσεων και τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών παρουσίασε ο γνωστός καθηγητής Πανάς, στον Γιώργο Τράγκα και στο Χωρίς Αναισθητικό.
Όπως είπε ο κ. Πανάς στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει με διαφορά τουλάχιστον 6 μονάδες. Ενώ η ΝΔ, θα κυμανθεί στα ποσοστά των εκλογών του Μαίουυ του 2012, γύρω στο 18%. Τι ρόλο θα παίξει το Ποτάμι που δεν φαίνεται να παίρνει πάνω από 5% σύμφωνα με τον καθηγητή. Με δύο ευρωβουλευτές το ΚΚΕ στο 7,5-8%. Κοντά στο 10 με 11% η ΧΑ, ενώ στο όριο κινούνται οι ΑΝΕΛ με πτώση γύρω στο 3,5%
Εκτός από τις ευρωεκλογές ο κ. Πανάς παρουσίασε δημοσκόπηση για τον Δήμο Πειραιά. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται να έχει το προβάδισμα αλλά στην παράσταση νίκης προηγείται ο Γιάννης Μωράλης.





Το είδαμε στο Χωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια: