ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

Φτιάχνουν το πρώτο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ–ΦΥΛΑΚΗ για “οικονομικούς εγκληματίες ”Δηλαδή εσένα κι εμένα


Βρήκαν το χώρο που θα υποδεχθεί τους πρώτους “οικονομικούς εγκληματίες”

Το κράτος δουλεύει και φροντίζει πάνω από όλα τον πολίτη!!! Εδώ και μέρες, βοά η κοινωνία της Κορίνθου, πως ο εργολάβος έχει ήδη μπει στο στρατόπεδο της Κορίνθου και ετοιμάζει τον χώρο για να υποδεχθεί τους πρώτους “οικονομικούς εγκληματίες”. Δηλαδή, την γιαγιά που απεβίωσε ο άντρας της και της άφησε χρέος στο ΦΠΑ, εσένα κι εμένα που χρωστάμε μια δυο δόσεις από τον φόρο εισοδήματος προηγουμένων ετών, είτε γιατί στην πορεία μας απέλυσαν ελέω success story, είτε γιατί η μείωση του 40% του μισθού μας, πάντα λόγω sucess story, δεν μας δίνει περιθώρια να ανταπεξέλθουμε.

Το σχέδιο το είχε αποκαλύψει τότε ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Ρουπακιώτης, που έλεγε το 2013 πως αναζητείται χώρος και συγκεκριμένα στρατόπεδο στην Αττική για κράτηση κρατουμένων για οικονομικά αδικήματα. Ο άνθρωπος τότε έδινε και μνμ γιατί τόνιζε πως “αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε”.

Το έχει επιβεβαιώσει και ο νυν υφυπουργός Καραγκούνης, αλλά τα παπαγαλάκια δεν άφησαν να ακουστεί τίποτα μην τυχόν και υπάρξουν αντιδράσεις. Ενώ από τότε μεσολάβησαν πολλά φαιδρά! Ήρθε η “ανάπτυξη”, ήρθε η έξοδος στις αγορές…


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: