ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Συγκλονιστικές δηλώσεις του Γ. Πρετεντέρη και της Μ. Σπυράκη

Συγκλονιστικές δηλώσεις του Γ. Πρετεντέρη και της Μ. Σπυράκη
Γ. Πρετεντέρης: Λέγαμε στην κυβέρνηση ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και μας λέγανε: Να λέτε ότι είναι βιώσιμο. Και εμείς το λέγαμε και κοροϊδεύαμε τον κόσμο!...

Μ. Σπυράκη: Τον Μάιο – Ιούνιο του 2012 ο κόσμος έπαιρνε τα λεφτά του από τις τράπεζες και η κυβέρνηση κάθε μέρα έστελνε από την Ελευσίνα ένα αεροπλάνο και ερχόταν γεμάτο λεφτά. Αυτό το ξέραμε και το κρύβαμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ για να ΦΡΙΞΕΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ με προσοχή αυτά που δήλωσαν προχθές ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Μαρία Σπυράκη για να καταλάβετε ΠΩΣ γίνεται η Δημοσιογραφία στην Ελλάδα και ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ νομίζουν οι διάφοροι μεγαλοδημοσιογράφοι, ότι είναι οι αναγνώστες και οι Έλληνες τηλεθεατές.
Η Μαρία Σπυράκη η γνωστή δημοσιογράφος του MEGA και ήδη υποψήφια της Ν.Δ. για την Ευρωβουλή δήλωσε στο «Κρήτη TV».


Σπυράκη: Ξέραμε για τις τράπεζες και δεν το λέγαμε.
«Η Ελλάδα είχε bank run την περίοδο ανάμεσα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι πήγαιναν στις τράπεζες και έπαιρναν τα λεφτά τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να το πει κανείς άνθρωπος στη θέση μου. (…) Υπήρχε μια διαδικασία πολύ οδυνηρή. Και ήταν η διαδικασία τροφοδοσίας της Ελλάδας με μετρητά. Εφευγε το αεροπλάνο από την Ελευσίνα, πήγαινε στην Ιταλία, επέστρεφε με μετρητά, που πήγαιναν στην Τράπεζα της Ελλάδος και μοιράζονταν στις τράπεζες. Αυτό δεν το περιγράψαμε ποτέ. Δεν είχαμε δικαίωμα να το πούμε ποτέ. (…) Και προφανώς τη διήγηση δεν μπορώ να σας πω από ποιον την έχω, αλλά την έχω από εκείνους που το ήξεραν με όλη του τη λεπτομέρεια».
Σας το κρύβαμε

Και τώρα δείτε τις δηλώσεις του άλλου… φωστήρα του MEGA του Γιάννη Πρετεντέρη.
Πρετεντέρης: Ξέραμε την αλήθεια για το χρέος και δεν τη λέγαμε.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει περιγράψει το ρόλο του, όπως και του Mega, στο βιβλίο του «Ο Ψυχρός Εμφύλιος» (Εκδόσεις Πατάκη). Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Ανέστη και στο www.iefimerida.gr παραδεχόταν τα εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα βασικά στοιχεία αυτής της αυτοκριτικής κύριε Πρετεντέρη;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: «Φωνάξαμε «λύκος» περισσότερες φορές απ΄ όσες έπρεπε στα Μέσα Ενημέρωσης. Το δεύτερο είναι ότι δεν τα είπαμε όλα, μέσα από μια ηλίθια αίσθηση εθνικού, δημόσιου συμφέροντος.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πείτε μου ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, παρακαλώ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η αναδιάρθρωση του χρέους: Ολοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι, ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε «όχι, δεν είναι! Δεν τους λέγαμε ότι αυτά είναι βλακείες. Αυτό ήταν μια αυτοσυγκράτηση».

Καλώς τους, καλώς τους, τον… ΨΕΥΤΗ και την ΨΕΥΤΡΑ! Η κυρία Μαρία Σπυράκη γνώριζε, όταν ο κόσμος έτρεχε και έπαιρνε τα λεφτά του από τις τράπεζες τον Μαΐο – Ιούνιο 2012 και ότι κάθε πρωΐ, έφευγε ένα αεροπλάνο, από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας για να μην διαρρεύσει το μεγάλο μυστικό, πήγαινε στην Ιταλία και γύριζε ΤΙΓΚΑ με ευρώ. Τυπώνανε οι Ιταλοί και τα μοιράζανε στις ελληνικές τράπεζες που τα «σήκωναν» οι καταθέτες τους!
Και η κυρία Μαρία ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ και είχε ΚΑΤΑΠΙΕΙ την είδηση μαζί με τη… γλώσσα της! Το έκανε λέει για εθνικούς λόγους! Ετσι τις είχε πει η κυβέρνηση και αυτή το ΕΧΑΨΕ και ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ για να το ΧΑΨΟΥΜΕ εμείς…
Γύρευε η κυρία Μαρία με πόσες ΨΕΥΤΙΕΣ και πόσους τόνους ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ μας έχει ταΐσει όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.
Πάντως πρέπει να ομολογήσετε ότι η κυβέρνηση της φέρθηκε άψογα! Για τις ψευτιές της, την ΠΛΗΡΩΣΕ και με το παραπάνω! Την έβαλε υποψήφια της Ν.Δ. για την Ευρωβουλή. Και αν την ψηφίσουνε ΟΛΟΙ αυτοί που τόσα χρόνια τους ΤΑΪΖΕ με κουτόχορτα, θα βγεί Ευρωβουλευτίνα και θα τσεπώνει γύρω στα ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ευρώ το μήνα! Το αξίζει. Με τόσα ψέματα που μας έλεγε και λίγα είναι…
Κανονικά έπρεπε να την έκαναν μια και έξω… «επίτροπο» στην Κομισιόν.
Το… γοργόν και χάριν έχει!

Και ερχόμαστε τώρα στον άλλο… ΨΕΥΤΗ τον Τζον Πρετεντέρη, που λέει και ο Τράγκας. Αυτός είναι… μεγαλύτερος ψεύτης από την ΣΠΥΡΑΚΗ, γιατί αυτός μας ζαλίζει το κεφάλι πολύ περισσότερες ώρες από την Μαρία και είναι και ειδικός στις… «αναλύσεις» των στημένων δημοσκοπήσεων, από τις οποίες βγάζει πάντα πρώτο τον Σαμαρά και τελευταίο τον Αλέξη.

Είμαστε περίεργοι, να δούμε τι…. λάκκο θα ανοίξει για να πάει να κρυφτεί, όταν θα βγαίνουν τα αποτελέσματα, το βράδυ των εκλογών.
Αν ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Μαρία Σπυράκη, ζούσαν σε άλλη δυτική χώρα και τολμούσαν να ομολογήσουν ότι επί χρόνια ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ και παραπλανούσαν συνειδητά τους τηλεθεατές και έκρυβαν ειδήσεις, θα τους είχαν σκίσει τα διπλώματα και ο εισαγγελέας θα τους είχε συλλάβει.

Αν όμως ζούσαν στην Ιαπωνία, από την οργή του λαού θα γλύτωναν, μόνο αν έκαναν χαρακίρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: