ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

«Οι ΜΜΕ ζητούν την παραίτηση του κ. Χατζηδάκη»



 29 Απριλίου 2014
Δελτίο Τύπου
   

 Έχουν περάσει δύο χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Γεωργίου Κασιμάτη (Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε.) και της προφητικής δήλωσής του περί παραιτήσεως του κ. Χατζηδάκη, κατηγορώντας τον ως ΄΄φονιά των ΜΜΕ΄΄.
Μια δήλωση η οποία έγινε στην Κ.Ε.Ε.Ε. και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα αλλά αποδεικνύει την στενή σχέση που είχε, από τότε, ο κ. Χατζηδάκης με τον Σ.Ε.Β. σχετικά με την διάλυση των Επιμελητηρίων.
Είναι, πλέον, καιρός η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι η επιχειρηματική κοινότητα, εκφρασμένη από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας, ζητά την παραίτηση του κ. Χατζηδάκη, ο οποίος με τις πολιτικές που εφάρμοσε αφού πρώτα διέλυσε τις ΜΜΕ, τώρα θέλει να εξοντώσει τα Επιμελητήρια.
Δεν θα παραμείνουμε αδρανείς.
Συνεχίζουμε τη μάχη, στη βάση των αποφάσεων της Κ.Ε.Ε.Ε. της Κρήτης, στις 4 και 5.4.2014 και της Αθήνας, στις 25.4.2014
Ήδη ΣΥΡΙΖΑ,  ΠΑΣΟΚ,  ΔΗΜ.ΑΡ.,  ΑΝ.ΕΛ., αλλά και οι βουλευτές κ.κ. Λοβέρδος και Ανδρουλάκης, αποφάσισαν να καταθέσουν τροπολογία για την άρση του νόμου περί κατάργησης της υποχρεωτικότητας της εγγραφής από 1.1.2015 στα Επιμελητήρια.
Σήμερα το βράδυ στη Βουλή, κατά την συζήτηση της τροπολογίας ζητάμε από την Κυβέρνηση και το Πρόεδρο της Βουλής να αποδείξουν ότι σέβονται τις υπογραφές των 185 βουλευτών, αποδεικνύοντας, έμπρακτα, ότι λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.
Σήμερα πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση, προκειμένου να υπάρχουν αύριο ΜΜΕ οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να εγγυηθούν την μείωση της ανεργίας και την ανάκαμψη της οικονομίας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει λογική από την πλευρά της Κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα μείνουμε απαθείς, όπως δεν το πράξαμε μέχρι σήμερα, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τον αφανισμό και την γενοκτονία των ΜΜΕ.    
ΑΠΟ ΤΟ Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: