ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

ΕΚΤΑΚΤΟ:NEA συλληψη τραπεζιτη !!!!

Εχει προσαχθει στο Αστυνομικο Τμημα Ακροπολεως ο υπευθυνος καθυστερησεων της Eurobank απο τα κεντρικα γραφεια της με την κατηγορια της πλαστογραφιας και της ....
υπεξαιρεσης επειτα απο μηνυση μελους της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ επειδη του ρευστοποιησαν προθεσμιακη καταθεση πλαστογραφοντας την υπογραφη του και χωρις να τον ενημερωσουν. Την υποθεση χειριζεται ο δικηγορος της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και υποψηφιος ευρωβουλευτης της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατριδα και τον Λαο Λεωνιδας Σταμος.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: