ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Χρήστος Κώνστας | O σφουγγοκѠλάριος της ΤρόϊκαςO σφουγγοκѠλάριος της Τρόϊκας, των τραπεζών, των καρτέλ και των πολυεθνικών Χρήστος Κώνστας, ο δημοσιογράφος παπαγαλάκι του Καπιταλισμού και του Νεοφιλελεύθερισμου, έχει μια ενδιαφέρουσα οπτική στο θέμα του πως πρέπει να...
...διαμορφώνεται η επικαιρότητα από τους δημοσιογράφους. "Μα με το θέμα Μπαλτάκου-Κασιδιάρη θα ασχολούμαστε; Εδώ υπάρχει έξοδος στις αγορές!" (δηλαδή μπορούμε να δανειζόμαστε και να χρεωνόμαστε ξανά ελεύθερα χωρίς περιορισμούς).

Είναι ασήμαντο πράγμα να αποκαλύπτεται ότι ο πρωθυπουργός μας, ο Αντωνάκης ο Σαμαράς μας, έχει καταλύσει κάθε συνταγματικότητα και... επεμβαίνει στις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Είναι ασήμαντο που αυτό αποκαλύπτεται από τον ίδιο του τον κολλητό και συνεργάτη τα τελευταία 30 χρόνια, τον ακροδεξιό Μπαλτάκο.

Είναι ασήμαντο πράγμα που ο νεοναζί Κασιδιάρης ενώ είχε το επίμαχο βίντεο στην κατοχή του εδώ και 6 μήνες δεν τον χρησιμοποίησε νωρίτερα παρά μόνο τώρα, περιμένοντας πιθανόν κάποια σημφωνία με την κυβέρνηση Σαμαρά (συνεπώς και με την δικαιοσύνη). Είναι ασήμαντο που ο δεύτερος τη τάξει της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος, έχει κολλητιλίκια με τον υπόδικο νεοναζί Κασιδιάρη.

Που συζητάει μαζί του σαν αδερφικός φίλος και του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο να του λέει όσα απίστευτα του λέει. Που μετά την αποκάλυψη όλων αυτών ο Σαμαράς συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός και όχι -στην πιο ευνοϊκή για αυτόν περίπτωση- στο σπίτι του και να συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε την οκταετία 1996-2004.

Κατά τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ υμνητή του νεοφιλελευθερισμού είδηση και επικαιρότητα θα πρέπει να είναι ότι έχει να κάνει με πραγματάκια που συμφέρουν τις τραπεζούλες μας και τις αγορούλες μας. Δεν ακουμπάμε σε καμιά περίπτωση την κυβερνησούλα μας! Κυβερνητική σταθερότητα de facto λοιπόν κι ας ζεσταίνει ο Σαμαράς τα τανκς για να βγουν στους δρόμους και από εκεί και πέρα είδηση να είναι μόνο η ανακοίνωση της Eurobank για αύξηση κερδοφορίας το τελευταίο εξάμηνο (χωρίς να γίνεται αναφορά ότι σώθηκε από τα λεφτά που έφερε το μνημόνιο και τα οποία θα τα ξεχρεώσουμε εμείς). 

Είδηση να είναι μόνο η επόμενη δόση του μνημονίου που θα έρθει, την οποία πάλι θα αποπληρώσουμε εμείς (και η οποία μάλλον θα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ για να ξαναστηριχτούν οι τράπεζες επειδή στέρεψαν πάλι εξαιτίας του νέου δανείου των 80εκ. που πήρε ξανά ο Μπόμπολας και το Mega). Είδηση να είναι μόνο τα spreads και είδηση να είναι μόνο η επιτυχής αύξηση κεφαλαίου του νόμιμου τοκογλυφικού μαγαζιού του Σάλλα. 

Το οποίο στηρίζει μέσω διαφήμισης το ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ site του Κώνστα με 2.000-3.000 τον μήνα, αλλά δεν βαριέσαι. Ούτε αυτό αποτελεί είδηση και είναι απόλυτα θεμιτό στα πλαίσια της ελεγχόμενης "δημοσιογραφίας".

oparlapipas

Δεν υπάρχουν σχόλια: