ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.5.14

Αρχηγός και μόνος


Ο μοναχικός αρχηγός του αποψιλωμένου ΠΑΣΟΚ έδωσε συνέντευξη προκειμένου να καθορίσει τη θέση τη δική του και του κόμματος του εν όψει των επερχόμενων εκλογών. Αξίζει να σταθούμε σε ορισμένα από τα λεγόμενα του και να τα σχολιάσουμε μια που Σαββατοκύριακο έχουμε και χρόνο έχουμε.
Λέει λοιπόν ο φίλος Βαγγέλης:
-       «…..δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».
(Σιγά να μη παραιτηθεί!! Και γιατί να παραιτηθεί;;; Είδε και έπαθε να γίνει αρχηγός, που ήταν γι αυτόν ένα άπιαστο όνειρο, ένα απωθημένο από εποχής Ανδρέα. Ακόμα και μόνος του να μείνει στο ΠΑΣΟΚ αυτός θα αυτοπροσδιορίζεται ως «αρχηγός». Ούτως ή άλλως αν προσπαθήσει να κάνει άλλο κόμμα θα «φάει πόρτα»)
-       Εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τις εκτιμήσεις στις εκλογές της 25ης Μαΐου.
(Αυτό μόνο ένας αιθεροβάμων, ένας που σκέφτεται και λειτουργεί μακριά από την πραγματικότητα, μπορεί να το πιστεύει, ή να του το ψιθυρίζουν τίποτα πληρωμένα δημοσκοπάκια προκειμένου να μη χάσουν τη μαρμίτα. Τέλος πάντων, αν θέλει να νοιώσει την πραγματικότητα ας βγει μια βόλτα ανά τας οδούς να αλιεύσει τις απόψεις των πολιτών. Οι δημοσκόποι πολλές φορές παραπλανούν πολύ δε περισσότερο όταν αμείβονται για τη συγκεκριμένη δουλειά καθώς πρέπει να πείσουν τους εργοδότες τους για την υπεροχή τους.)
-       Εξήγησε την ψήφο προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως ένα μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση.
(Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να μας πει ο «α-ποιητής» ότι η εικόνα της πλήρους αποστροφής προς τον ίδιο και το κόμμα του που στηρίζει μια κυβέρνηση η οποία έχει καταστραγγαλίσει και εξαθλιώσει ένα λαό, που έχει μετατρέψει νοικοκυραίους σε επαίτες, που έχει κατακρημνίσει τα όνειρα χιλιάδων νέων, που έχει δημιουργήσει τις αλυσίδες «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» και «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» κλειστών επιχειρήσεων τις μεγαλύτερες στη Χώρα, που έχει  ανεβάσει την ανεργία στο 30%, που έχει καταργήσει κάθε εργασιακό δικαίωμα και έχει μετατρέψει τους εργαζόμενους σε μεσαιωνικούς δουλοπάροικους, που έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο έναντι «πινακίου φακής», όλα αυτά δεν ακουμπάνε την πλειονότητα των Ελλήνων, αλλά απλά είναι ένα «πεισματικό καπρίτσιο» που την ώρα της κάλπης θα εξανεμιστεί». Κούνια που σε κούναγε «αρχηγέ» του εαυτού σου. Σύντομα η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει πολύ ανώμαλα).
-       Ανέφερε, πάντως, πως θα υπάρξει πρόβλημα στρατηγικής για τη χώρα αν δεν τηρηθούν οι ισορροπίες, αν δηλαδή η «Ελιά» υποστεί ήττα.
(Εδώ πέφτει –για καλό και για κακό-  και ο εκβιασμός για τους αφελείς που δεν ψηφίσουν την «Ελιά», το alterego του ΠΑΣΟΚ. Θα υπάρξει –λέει- πρόβλημα στρατηγικής. Καλό θα ήταν να προσδιορίσει αυτή τη στρατηγική που επικαλείται. Ποια είναι και τι στόχους έχει. Αν θεωρεί ως στρατηγική την πλήρη και καθολική εξαθλίωση όλων των πολιτών, τη ώθηση σε αυτοκτονία ακόμα μερικών χιλιάδων συμπολιτών μας, το ολοκληρωτικό διαγούμισμα του εθνικού μας πλούτου, την εκχώρηση των κυριαρχικών της Χώρας δικαιωμάτων, την συνεχή «δημοκρατική» παραβίαση του Συντάγματος την οποία πρώτος έχει εφαρμόσει και συνεχίζει να υπηρετεί, να τον πληροφορήσουμε ότι αυτοί οι στόχοι έχουν όλοι επιτευχθεί στο ακέραιο. Εδώ υπάρχει successstory.
Υπάρχει βέβαια και μια ακόμα επέκταση της επιτυχίας της συγκυβέρνησης. Κατάφερε να κάνει την Χρυσή Αυγή συμπαθή σε ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, που θα φανεί στα αποτελέσματα των εκλογών και θα τρίβουν τα μάτια τους.
Η απεγνωσμένη και οργανωμένη  προσπάθεια εγκλεισμού των βουλευτών της ΧΑ για να τους απομονώσουν κατά παράβαση του Συντάγματος, η απόδοση του χαρακτηρισμού της «εγκληματικής οργάνωσης» χωρίς να έχει γίνει δίκη, χωρίς να έχει προηγηθεί η νομική καταδίκη, αποδεικνύει τον πανικό της συγκυβέρνησης για τα ποσοστά της ΧΑ, που ενορχηστρωμένα με τα συστημικά και καλοταϊσμένα με θαλασσοδάνεια ΜΜΕ των πλιατσικαδόρων, παπαγαλίζουν κάθε βράδυ, για να μας πείσουν πόσο μεγάλες επιτυχίες έχει η συγκυβέρνηση, τι παράδεισος γίνεται η Χώρα.
Η καραμέλα του «πρωτογενούς πλεονάσματος» και η διανομή ελεημοσύνης  στους αναξιοπαθούντες από αυτά που τόσο ανελέητα, απάνθρωπα και ληστρικά έχουν αποσπάσει από τις τσέπες των πολιτών με τις αλόγιστες και καταχρηστικές φοροεπιδρομές δεν λέει να λειώσει στο στόμα των «συστημικών παπαγάλων», χωρίς να μπορούν να πείσουν τους πολίτες, όσο και αν νομίζουν ότι τους ταΐζουν το γνωστό κουτόχορτο.
-       Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν έδειξε καμία πρόθεση να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
(Να σε δούμε ρε Βαγγέλη μοναχικό αρχηγό του εαυτού σου, σαν ένα άλλο Λούκυ Λουκ χωρίς τη Ντόλυ (γιατί ούτε Ντόλυ δε θα σε πλησιάζει) και τότε να παραδεχτούμε ότι έκανες μια μοναδική επιτυχία. Παρέλαβες ένα κόμμα και το έκανες απόκομμα πολιτικής, ενώ εξακολουθείς να παραμένεις αρχηγός του.
Αλήθεια τα συσσωρευμένα χρέη του ΠΑΣΟΚ ποιος θα τα πληρώσει σε αυτή την περίπτωση;;; Να μια αιτία να απαγορευτούν δια παντός οι χρηματοδοτήσεις στα κόμματα. Δεν νομίζεις σαν «νομιμόφρων» πολίτης, σαν «συνταγματολόγος», σαν ένθερμος «εφαρμοστής της έννομης τάξης» ότι τα κόμματα δεν πρέπει να συντηρούνται και να πληρώνονται από το σύνολο και το υστέρημα ενός ολόκληρου λαού;;; Στο φινάλε, ας απευθύνονται στους ψηφοφόρους τους και να ζητάνε από αυτούς τον οβολό τους. Γιατί δηλαδή ένας οπαδός του ΚΚΕ να χρηματοδοτεί το δικό σου κόμμα. Έτσι θα μετρούσε πραγματικά και η ανταπόκριση που θα βρίσκουν τα κόμματα στο εκλογικό σώμα, έτσι θα βλέπαμε αυτό που λέει η λαϊκή ρήση «πόσα απίδια βάζει ο σάκος».
-       Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ  υποστήριξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να ακυρώσει τα πάντα και «να μας βάλει φυλακή».
(Αυτό πραγματικά είναι που το θέλει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, εντός και εκτός Ελλάδας και όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είμαστε σίγουροι ότι το θέλει πραγματικά, όπως λες, αλλά καλού κακού για ρώτησε τον κόσμο και θα πάρεις απάντηση).
-       Επανέλαβε, επίσης, ότι το δημόσιο χρέος είναι απολύτως βιώσιμο.
(Όταν δεν ήταν βιώσιμο με 170 δις το δημόσιο χρέος, τώρα με τα 380 δις είναι βιώσιμο!!! Αυτό μόνο όποιος το λέει κοιτάζοντας τον καθρέφτη του μπορεί να το πιστεύει αλλά και αυτός με κάποια προσπάθεια για να πείσει τον εαυτό του. Τους άλλους ποτέ.)
-       Όσο αφορά τον κ. Παπανδρέου, τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ο αρχιτέκτονας της συνεργασίας με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ.
(Ενώ ο Βενιζέλος απουσίαζε εκείνη την εποχή σε άλλο πλανήτη και δεν γνώριζε τι γίνεται στο κόμμα του, ούτε είχε καμιά ανάμειξη στις αποφάσεις που έπαιρναν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: