ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.14

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Χ.Α: “ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΚΛΑΠΑ: “ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ”-” Η Γ’ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ”- “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Β.ΘΑΝΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ;”-”Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΟΡΚΩΣ”-ΣΑΛΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

mpaltakos-athanasiou

Η Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε φαινόταν, ξαναχτύπησε: Έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που φέρεται να είναι επώνυμη καταγγελία ανώτατου δικαστικού σύμφωνα με την οποία καταγγέλλονται απίστευτα συμβάντα(που εαν ισχύουν στο 1/10)δημιουργούν καταστάσεις σήψης και διαφθοράς στον χώρο της δικαιοσύνης και υπονομεύουν το κύρος της. Την καταγγελία επιβεβαιώνει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγκυρη νομική πηγή αλλά και δικαστική πηγή: “Ο δικαστικός είναι εν ενεργεία. Για ευνόητους υπηρεσιακούς λόγους το email του και το ονοματεπώνυμο του, προς το παρόν δεν θα φανούν. Όταν όμως χρειαστεί , θα καταθέσει ενόρκως”, μας είπαν οι ίδιες πηγές.
Στην επιστολή-που ήταν γνωστή όπως αντιληφθήκαμε σε πολλούς- ο καταγγέλλων πρέπει να βρίσκεται στο χώρο αδικημένων δικαστικών που δεν προήχθησαν. Αυτό έχει διττή και πολλαπλή σημασία και για το κύρος αλλά και για το εύρος της καταγγελίας αλλά και για την σκοπιμότητα της. εαν υπάρχει.
Συναφείς είναι οι δηλώσεις κασιδιάρη στη Βουλή:
“Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα ”
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει”:
“(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης), αναφέρεται από τη Κ.Ο του κόμματος που καταγγέλλει και αφορά από όσα αντιληφθήκαμε τον Χαράλαμπο Αθανασίου.
Προς το παρόν όμως μένουμε εδώ αν και έχουμε όλη την επιστολή “καθαρή”.
“Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού”, λέει η Χ.Α και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.


“Δεν ασχολούμαι μαζί τους” απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης, όμως το θέμα είναι ήδη σοβαρό.


makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια: