ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

Απόφαση–σταθμός για τους συμβασιούχους – Δικαιώθηκαν από το Εφετείο Αθηνών

Τη δικαίωση των συμβασιούχων του Δήμου Μαρκοπούλου αποφάσισε το Εφετείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 1734/2014 απόφασή του.  Με την απόφαση δικαίωσε 15 εργαζόμενους  του Δήμου, οι οποίοι απασχολούνταν από το 1996 σε νευραλγικές υπηρεσίες(καθαριότητα, ύδρευση κ.λπ. ) κρίνοντας ότι η εργασιακή τους σχέση φέρει τον χαρακτήρα εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και  «υποχρεώνει τον εναγόμενο Ο.Τ.Α να αποδέχεται εφ’ εξής τις υπηρεσίες τους… καταβάλλοντας σε καθένα από αυτούς τις  αντίστοιχες νόμιμες μηνιαίες αποδοχές τους».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων  «η απόφαση αυτή αποκτά ιδιαίτερη αξία, λόγω του ότι είναι η πρώτη θετική εφετειακή απόφαση για το Δήμο μας και από τις ελάχιστες σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Και αυτό επιτεύχθηκε μετά από συστηματική εργασία και επιμονή του Σωματείου μας, το οποίο από την πρώτη στιγμή και εις πείσμα των καιρών πίστεψε στην θετική έκβαση της υπόθεσης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: