ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Σκανδαλώδης απόφαση για την εκλογική χρηματοδότηση των κομμάτων


ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάρουν 1 εκατ. παραπάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον υπολογισμό του enet.gr 

Οι ευρωεκλογές του 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. ήταν ακόμα κραταιές δυνάμεις, θα αποτελέσουν κατά κύριο λόγο την «πυξίδα» για τον καταμερισμό της χρηματοδότησης και του τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις φετινές ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής που συνεδρίασε χθες στο υπουργείο Εσωτερικών, φέτος θα διανεμηθούν 7 εκατ. ευρώ, από περίπου 9,5 εκ. που δόθηκαν το 2009, ενώ ο διαμερισμός θα γίνει κατά κύριο λόγο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών...
του 2009 και όχι των τελευταίων βουλευτικών εκλογών του 2012.
 
Συγκεκριμένα, από τα 7 εκ. ευρώ, το 50% θα διατεθεί με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2009, το 10% με βάση τις βουλευτικές του 2012, ενώ το υπόλοιπο 40% θα διατεθεί μετά τις ευρωεκλογές με βάση το αποτέλεσμά τους. Το 60% της επιχορήγησης θα εκταμιευτεί άμεσα.

Όσον αφορά την κατανομή του χρόνου τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων, αποφασίστηκαν τα εξής:
 
Το 40% θα μοιραστεί με βάση τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα στις ευρωεκλογές του 2009 (ΠΑΣΟΚ 36,64%, ΝΔ 32,29%, ΚΚΕ 8,35%, ΛΑΟΣ 7,15%, ΣΥΡΙΖΑ 4,7%, Οικολόγοι – Πράσινοι 3,49%),  το 40% με βάση τις εθνικές εκλογές του 2012  ((ΝΔ 29,66%, ΣΥΡΙΖΑ 26,89%, ΠΑΣΟΚ 12,28%, ΑΝΕΛ 7,51%, Χρυσή Αυγή 6,92%, ΔΗΜΑΡ 6,26%, ΚΚΕ 3,98%)

Στην αρχική συζήτηση το ΚΚΕ ζήτησε να μοιραστεί ο τηλεοπτικός χρόνος εξ ίσου σε όλα τα κόμματα, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από ΝΔ,  ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές, ενώ αναμένεται νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Με βάση την απόφαση, τα κόμματα μπορούν να περιμένουν τα ακόλουθα ποσά (υπολογισμός του enet.gr):

Από enet μέσω Γρεκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: