ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

Ακροδεξιός «τρόμος» στη Ν.Δ.


Σε μπούμερανγκ τείνει να εξελιχθεί για τη Νέα Δημοκρατία το ενδεχόμενο απαγόρευσης από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη δράση των ταγμάτων εφόδων της νεοναζιστικής οργάνωσης, καθώς επίσης και των δολοφονικών επιθέσεων του Μετώπου Νεολαίας της Χ.Α. εις βάρος αντιφασιστών μαθητών σε διάφορα λύκεια της Αττικής.
Στις 3 και 11 Μαΐου πρόκειται να αποφασιστεί η τύχη της νεοναζιστικής οργάνωσης και των υποψηφίων της στην προσεχή διπλή εκλογική αναμέτρηση.
Τότε πρόκειται να συνέλθει το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου προκειμένου να επικυρώσει τις υποψηφιότητες των συνδυασμών που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο τον φάκελο συμμετοχής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές αντίστοιχα. Εκεί θα κριθεί και η συμμετοχή ή μη της Εθνικής Αυγής, του κόμματος – «κλώνου» της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Είναι αντιληπτό πως οι αποφάσεις των ανώτατων δικαστών σχετικά με την τύχη των ακροδεξιών υποψηφιοτήτων θα επηρεάσουν άμεσα την εκλογική μάχη, που όσο πλησιάζει η κάλπη δείχνει τάσεις πόλωσης μεταξύ των κομμάτων.
Έμπειροι πολιτικοί παράγοντες και νομικοί κύκλοι εξέφρασαν στο «Ποντίκι» την άποψη πως η εισήγηση του Αρείου Πάγου θα απαγορεύει την κάθοδο της Χρυσής Αυγής και των υποψηφίων της τουλάχιστον σε μία εκ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.
Με αυτήν τη «σολομώντειο λύση», το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, υποστηρίζουν οι δικαστικοί κύκλοι, θα επιχειρήσει από τη μια να μην «ακυρώσει» την πολύμηνη έρευνα των διωκτικών και δικαστικών αρχών σχετικά με την εγκληματική δράση της οργάνωσης και τις διώξεις που έχουν ασκηθεί εις βάρος των στελεχών της και από την άλλη να διαψεύσει τις χρυσαυγίτικες «Κασσάνδρες» και τους κάθε λογής… Μπαλτάκους, οι οποίοι χαρακτηρίζουν «πολιτικές» τις διώξεις κατά των βουλευτών του νεοναζιστικού κόμματος.
«Θα μας μαυρίσουν»
Παράλληλα, θα επιχειρηθεί να κρατηθούν και οι ισορροπίες εντός της Νέας Δημοκρατίας, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί βουλευτές του κόμματος εκφράζουν ανοικτά τον προβληματισμό τους σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει στην κάλπη ένα πιθανό «απαγορευτικό» στη Χρυσή Αυγή.
Λίγοι είναι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι πιστεύουν πως η απαγόρευση της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές θα στρέψει τους όψιμους ψηφοφόρους της οργάνωσης ξανά στη Ν.Δ. «Όχι μόνο δεν θα μας ψηφίσουν, αλλά η οργή τους θα είναι τέτοια, ώστε είναι ικανοί να περάσουν στο… άλλο άκρο, πριμοδοτώντας τον μεγάλο αντίπαλο» υποστηρίζουν «κύκλοι» της Λ. Συγγρού.
Συνεπώς, μπροστά στο ενδεχόμενο μιας βαριάς εκλογικής ήττας, ειδικά στις ευρωεκλογές, οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή ψήφου εμπιστοσύνης ή ψήφου αποδοκιμασίας προς τη συγκυβέρνηση, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα προτιμούσαν την κανονική συμμετοχή των νεοναζί πετώντας στον «κάλαθο των αχρήστων» την επίπονη πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας και των ανακριτών, προκειμένου να αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση της οργάνωσης, που κατηγορείται ως η ηθική αυτουργός τουλάχιστον δύο δολοφονιών, δεκάδων ρατσιστικών επιθέσεων και πλήθους άλλων ποινικών αδικημάτων.
Ο… μαχαιροβγάλτης
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, και ειδικότερα των επιθέσεων μελών του Μετώπου Νεολαίας της νεοναζιστικής οργάνωσης εναντίον αντιφασιστών μαθητών, αποκαλύφθηκαν στη δίκη των δύο κατηγορουμένων για την αιματηρή επίθεση κατά 16χρονου μαθητή, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Β’ Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.
Όπως προέκυψε από την κατάθεση ενός συμμαθητή του θύματος, τον οποίο οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν στο πρόσωπο και τον λαιμό, είχε δεχθεί και ο ίδιος απειλές για τη ζωή του από έναν εκ των δραστών, ο οποίος είναι δευτεροετής φοιτητής Θεολογίας και είχε όνειρο να μπει στην Ελληνική Αστυνομία ακολουθώντας τα χνάρια του πρώην «ΕΚΑΜίτη» πατέρα του…
Στον ελεύθερο χρόνο του, όμως, έδινε τακτικά το «παρών» στο… κατηχητικό του χρυσαυγίτικου μίσους, ζωγράφιζε σβάστικες στους τοίχους του σχολείου και απειλούσε με μαχαίρια «άπλυτους» συμμαθητές τής επίσης χρυσαυγίτισσας κοπέλας του.
«Το προηγούμενο απόγευμα, ενώ βρισκόμουν στο σχολείο, είδα να μπαίνουν στο προαύλιο ο Α. (σ.σ.: ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων) και η Α. (συμμαθήτρια του μάρτυρα, αλλά και του θύματος) και να ζωγραφίζουν σβάστικες κι άλλα ναζιστικά σύμβολα. Το επόμενο πρωί έπιασα διακριτικά τη συμμαθήτριά μου και της είπα, με κάπως επικριτικό και έντονο ύφος, να μην το επαναλάβει. Εκείνη όμως φάνηκε να αδιαφορεί και επιδεικτικά έβγαλε το κινητό της και έστειλε κάπου ένα μήνυμα».
Ο μάρτυρας κατέθεσε πως το απόγευμα της ίδιας μέρας, μετανιωμένος, αλλά και λίγο φοβισμένος, αφού γνώριζε πως τόσο η συμμαθήτριά του όσο και ο κατηγορούμενος φίλος της ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να συναντηθούν προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.
Όταν όμως ο μαθητής πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού, εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος μαζί με άλλους τέσσερις γεροδεμένους νεαρούς και του επιτέθηκαν: «Παίζεις με την τρέλα του καθενός. Ξέρω πού μένεις. Μου κουνούσε επιδεικτικά από πολύ κοντινή απόσταση ένα κλειστό μαχαίρι, έδειχνε ότι ξέρει να το χειρίζεται» αποκάλυψε, αναφερόμενος στον Α. Το ότι δεν είχε ανάλογη «τύχη» με τον Φ.Δ. (το θύμα) μάλλον οφείλεται στην παρέμβαση της συμμαθήτριάς του, ενώ υφίστατο τον εκφοβισμό, η οποία διευκρίνισε πως της είχε ζητήσει συγγνώμη για μια απότομη παρατήρηση που της είχε κάνει. «Μπορεί να ήταν ναζιστές ή κάτι χειρότερο, δεν ξέρω αν ήταν στη Χ.Α.» τόνισε συνεχίζοντας την κατάθεσή του.
Εκείνο το οποίο προκάλεσε εντύπωση είναι ότι, όπως υποστήριξε ο μάρτυρας, ο άνθρωπος ο οποίος υποδείκνυε στους χρυσαυγίτες των ταγμάτων εφόδου τούς – κατά την οργάνωση – «εσωτερικούς εχθρούς» ήταν ο έως και πέρυσι γυμναστής στο σχολείο:
«Αυτός τους έβαζε κάθε τρεις και λίγο μέσα στο σχολείο, τόσο κατά τη διάρκεια της κατάληψης όσο και εν ώρα μαθήματος. Μάλιστα, δεν δίσταζε να απευθύνεται με απαξιωτικά και προσβλητικά σχόλια σε όσους μαθητές δεν δίσταζαν να επικρίνουν ανοικτά τη δράση των νεοναζί» κατέθεσε ο νεαρός μαθητής ενώπιον των δικαστών.
Στα χνάρια της… Κρυπτείας
Συχνά τα στελέχη της Χρυσής Αυγής προσέτρεχαν σε αναφορές στην… αρχαιότητα, ώστε να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές τους πράξεις.
Ιδιαίτερος ήταν ο θαυμασμός τους στην Αρχαία Σπάρτη και κυρίως στο βάρβαρο έθιμο της Κρυπτείας… Επρόκειτο για την τελετή μύησης των νεαρών Σπαρτιατών και στην ουσία ήταν η νυχτερινή ενέδρα και δολοφονία ειλώτων. Όσο περισσότερους είλωτες δολοφονούσαν οι εκκολαπτόμενοι πολεμιστές τόσο πιστοποιούσαν την αξία και την ανδρεία τους στους «εκλεκτούς» πολεμιστές της σπαρτιάτικης μοναρχίας.
Αυτή η βάρβαρη «τελετή μύησης» υιοθετήθηκε από τους νεοναζί, προκειμένου να δικαιολογούν τα εγκλήματά τους σε βάρος μεταναστών και «ανθελλήνων αριστερών». Δεν δίσταζαν μάλιστα να θέσουν εαυτούς στη θέση του θύματος αντί του θύτη, υποστηρίζοντας ότι… προκλήθηκαν. Δικαιολογούσαν δε τις δολοφονικές τους επιθέσεις ως ενέργειες υπεράσπισης του «ιερού σκοπού που υπηρετούν».
«Άριος (σ.σ.: δηλαδή εκλεκτός) που επιτίθεται σε Αφρικανό ή Ασιάτη προστατεύει την πατρίδα και την κοινωνία από τους ξένους εγκληματίες» ήταν το μισαλλόδοξο «Πιστεύω» των νεοσύλλεκτων μελών στα τάγματα εφόδου της οργάνωσης.
Όσον αφορά τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονταν από τα στελέχη οι νέοι «στρατιώτες» των δυνάμεων κρούσης της Χρυσής Αυγής;
◆ Έπρεπε να διαθέτουν γερά μπράτσα, που αποκτιούνται με αναβολικά και σοβαρή σωματική άσκηση.
◆ Να είναι ικανοί στον «πόλεμο του πεζοδρομίου».
◆ Να έχουν τυφλή υπακοή στα προστάγματα των ιεραρχικά ανωτέρων τους και του αρχηγού – φύρερ της οργάνωσης.
«Όταν μυρίσουν για πρώτη φορά αίμα, τίποτα δεν τους συγκρατεί από το να ξεσκίσουν τις σάρκες όποιων βρίσκουν μπροστά τους» ανέφερε στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Καταρρίπτοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής» το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, Χάρης Κουσουμβρής.
Ο Κουσουμβρής, ο οποίος μυήθηκε από έφηβος στα νεοναζιστικά και ρατσιστικά «πιστεύω» της οργάνωσης και του αρχηγού της, περιέγραψε παραστατικά στο βιβλίο του και το ψυχολογικό προφίλ των νέων, οι οποίοι εντάσσονται καταρχάς στο Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.
«Επρόκειτο για παιδιά που επιζητούσαν απεγνωσμένα να καλύψουν τα υπαρξιακά τους κενά. Άτομα δίχως αυτοπεποίθηση, με μειωμένη κοινωνικότητα, αντιμέτωποι με το φόβο της κοινωνικής μειονεξίας, που εκδηλώνουν σχεδόν ψυχαναγκαστικά την ανάγκη ένταξης σε μια αγέλη, που θα τους κάνει να αισθανθούν άτρωτοι».
Σχεδόν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνει ο 21χρονος φοιτητής Θεολογίας, γιος πρώην αστυνομικού της ΕΚΑΜ και βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι εις βάρος του 16χρονου μαθητή της Β’ Λυκείου στο Παλαιό Φάληρο.
Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: