ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.14

ΚΥΡΤΣΟΣ!! " «Ο Σαμαράς έσπασε κάθε ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας» ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ... ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ"


Ο Γιώργος ΚύρτσοςΟ Γιώργος Κύρτσος
“ Καταπέλτης το βιβλίο του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Γιώργου Κύρτσου με τίτλο "Αγανακτήστε, αλλά τολμήστε" για τον ετοιμόρροπο πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ”
Εξόχως αποκαλυπτικό για το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί στη χώρα η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, είναι το βιβλίο του υποψηφίου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργου Κύρτσου με τίτλο "Αγανακτήστε, αλλά τολμήστε". Ο Γιώργος Κύρτσος υποστηρίζει ότι όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά υπήρξαν ψεύτικες και προσθέτει ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας και ασυνέπειας.

Ο συγγραφέας παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν έτοιμες και εύκολες λύσεις, γι’ αυτό καλεί τους πολίτες να πρωταγωνιστήσουν σε μια δύσκολη αναζήτηση της εξόδου από την πολυδιάστατη κρίση. Κατά την άποψή του, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τρία σενάρια καταστροφής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ως πρώτο σενάριο καταστροφής ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει αυτό που υλοποιείται ήδη από την τρόικα και την κυβέρνηση Σαμαρά και στηρίζεται στη λαθεμένη εφαρμογή ενός ακόμη προβληματικού μνημονίου.

Κάποια από τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα του βιβλίου του Γιώργου Κύρτσου αναφέρουν τα εξής: 

«Ψεύτικες σχεδόν όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις Σαμαρά» και «...ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας και ασυνέπειας».  

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Κύρτσος υποστήριζε, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν υφίσταται πρωτογενές πλεόνασμα (Διαβάστε ΕΔΩ).

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, όποιος καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κερδίζει μία θέση στο κόμμα. Έχει συμβεί αυτό και με την Ντόρα Μπακογιάννη, και με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη και όχι μόνο... Τέτοια είναι η απόγνωση του ετοιμόρροπου πρωθυπουργού, ώστε ζητά την βοήθεια όλων εκείνων που τον αμφισβητούν ευθέως και τον θεωρούν καταστροφέα της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: