ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Aγριο κάρφωμα ΓΑΠ σε Βενιζέλο ...Είναι φερέφωνο του Σαμαρά...


«Σίγουρα Φώτη μου κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος για την κατάσταση του κεντροαριστερού χώρου. Το ΠΑΣΟΚ που χρειάζεται η Ελλάδα πρέπει να πρωτοστατεί σε κυβερνήσεις συνεργασίας με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο.
Δεν δικαιούμαστε να είμαστε παρακολούθημα καμιάς δεξιάς», είπε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της ευρωβουλευτή Μαριλένας Κοππά.

Με έμμεσο τρόπο και με τη φράση «δεν δικαιούμαστε να είμαστε παρακολούθημα καμιάς δεξιάς», ο κ. Παπανδρέου επικρίνει τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «άγεται και φέρεται» από τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και ενδεχομένως, μπορεί να δοθεί η ερμηνεία ότι ο κ. Παπανδρέου προτρέπει τους πρώην συντρόφους του να διαχωρίσουν τη θέση τους από την κυβέρνηση συνεργασίας.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: