ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

ΕΚΤΑΚΤΟ: "ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ" ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!
ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ !!! ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ !!!
Ο ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΗΡΥΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ 1.000.000 ΟΠΛΙΤΕΣ !!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ...
ΡΩΣΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ...
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ...
ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ...
Η ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ...
ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ Β-2 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε ... ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ !!!
ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ... ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: