ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.5.14

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (VIDEO)


Φωτογραφία για Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (VIDEO)

Την εκτίμηση ότι εάν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώσουν ικανοποιητικά ποσοστά στις ευρωεκλογές, η χώρα θα οδηγεί σε εθνικές εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε ομιλία του στην Τρίπολη. «Σε αυτές τις ευρωεκλογές ουσιαστικά θα πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θέλει τη συνέχιση αυτής της κυβέρνησης. Αν ο ελληνικός λαός καταδικάσει τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα πάμε σε εθνικές εκλογές», τόνισε από την Κόρινθο σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, που ξεκίνησε περιοδεία ενόψει των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι εκτός από μεγάλες πόλεις θα επισκεφθεί αρκετά χωριά, συνεταιρισμούς και ομάδες πολιτών.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνέντευξη τύπου, ανέφερε ότι, το κόμμα του δίνει μάχη πόρτα - πόρτα, οικογένεια - οικογένεια, «διότι η συγκυβέρνηση, μέσα στο πλαίσιο της ''δημοκρατικής'' της ευαισθησίας, αποφάσισε πρώτα από όλα να αποκλείσει από τη χρηματοδότηση τους Ανεξάρτητους Έλληνες» και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα του από τα 7 εκατ. της επιδότησης των κομμάτων θα λάβει μόλις 52.000 ευρώ, όταν μόνο το κόστος για τα ευρωψηφοδέλτια είναι 250.000 ευρώ κι έκανε λόγο για άνισο οικονομικό πόλεμο.



Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών, είναι πως θα προχωρήσει η Ευρώπη αύριο, πράγμα που δεν συζητά κανείς, αφού ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ενδιαφέρονται να αλλάξουν ονόματα, για να γλιτώσουν από 250 εκατ. ευρώ που χρωστά ο καθένας στην Αγροτική και την Εθνική Τράπεζα.

Έχουν συμφωνήσει είπε, τα δύο μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα ότι θα προχωρήσουν στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, που αυτό ουσιαστικά σημαίνει, μεγαλύτερη εξουσία στις μεγάλες χώρες κι ιδίως στη Γερμανία, καθώς και στην υπερεξουσία των τραπεζών και στην κατάργηση των κρατών και της εθνικής κυριαρχίας και σ' αυτό το σχέδιο ανέφερε το κόμμα του είναι αντίθετο. Συμπληρώνοντας πως ο αγώνας για την Ευρώπη θα δοθεί σε αυτές τις ευρωεκλογές ανάλογα με το ποιοι θα εκλεγούν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε πως επιλέχτηκαν 27 προσωπικότητες από όλη τη χώρα, ανάλογα με τα τοπικά κριτήρια, αλλά παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με εξαιρετικές σπουδές να συμμετέχουν.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι, έχει κάνει ένα συνασπισμό σε αυτές τις εκλογές και με κινήματα και κόμματα όπως το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά, ο οποίος θα το ανακοινώσει και επίσημα την Τετάρτη από τη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Ζουράρις με την «Πυρίκαυστο Ελλάδα» και είναι και το κίνημα της «Άμεσης Δημοκρατίας».

Υπογράμμισε ότι «η πολιτική της τρόικας, η πολιτική του μνημονίου, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας πρέπει να σταματήσει εδώ». Προσθέτοντας ότι, «είμαστε σίγουροι ότι μια νέα κυβέρνηση μπορεί να φέρει στον τόπο την ανάπτυξη και ανάπτυξη σημαίνει πρώτα από όλα στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, να σταματήσει να πληρώνει τοκοχρεολύσια, να μειώσει τη φορολογία κάτω από τα ποσοστά των ανταγωνιστικών χωρών, δηλαδή των χωρών που γειτονεύουμε».

ΑΜΠΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια: