ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

Νέα δημοσκόπηση:3,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και 5 μονάδες στις εθνικές!!


Με 3.5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές και με 5 μονάδες στη περίπτωση βουλευτικών εκλογών, στην νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis που παρουσιάζει το Tvxs. Τα αποτελέσματα της νέας μέτρησης δείχνουν αλλαγή του κλίματος υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σύγκριση με την προηγούμενη, ένα μήνα πριν...


Έχει μεσολαβήσει η υπόθεση Μπαλτάκου που φαίνεται ότι έβλαψε την κυβέρνηση συσπειρώνοντας παράλληλα και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χάνει έδαφος και το Ποτάμι. 

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος με 21,5% και η ΝΔ δεύτερη με 18,1%. Η διαφορά αγγίζει τις 3,5 μονάδες και είναι διευρυμένη σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα που έδειχνε ντέρμπι στις ευρωεκλογές με ποσοστό 15,2% για τον ΣΥΡΙΖΑ και 15,1% για τη ΝΔ (δείτε αναλυτικότερα). Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,3% και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με 6,9%. Το ΚΚΕ παίρνει ποσοστό 3,4%, η Ελιά μόλις 2,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,2% , η Δημοκρατική Αριστερά 1,4%, το ΛΑΟΣ 1,7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 0,7%. Το «άλλο κόμμα» συγκεντρώνει 5,6%.

Λευκό ή Άκυρο δηλώνει ότι θα ρίξει στην κάλπη το 1,6% των ερωτηθέντων ενώ ένα 3,8% ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ψηφίσει. Μεγαλύτερο ποσοστό, 7% συγκεντρώνει το «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ» ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 16,2%.


Για τις εθνικές εκλογές το 26,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεύτερη έρχεται η ΝΔ με ποσοστό 21,4%. Η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 7,2% και το Ποτάμι 5,2%. Στο 3,9% βρίσκεται το ποσοστό που παίρνει το ΚΚΕ ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο 2,2% δείχνοντας ότι σε ενδεχόμενες εκλογές δεν θα πέρναγε το κατώφλι της Βουλής. Στο 3% το Ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά συγκεντρώνει 1,1%. Τέλος 0,5% συγκεντρώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι και 1,9% το ΛΑΟΣ. Άλλο κόμμα δήλωσε ότι θα ψηφίσει το 4,7%.

Αυθόρμητα απάντησε το 12,8% των ερωτηθέντων ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ενώ 1,2% τόνισε επίσης αυθόρμητα ότι θα ρίξει λευκό ή άκυρο. «Δεν θα ψηφίσω» απάντησε αυθόρμητα το 3,2%. «Δεν ξέρω/δεν απαντώ» ήταν η απάντηση του 5% των ερωτηθέντων.

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: