ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Tουλάχιστον 33 οι νεκροί και πάνω απο 60 οι τραυματίες στο Ιράκ (video) (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)1BCEBCEC8794219ADFBF24F411428A92 
Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από  60 τραυματίστηκαν σε μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση ενός σιιτικού κόμματος στο Ιράκ, μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Συγκλονίζει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή της επίθεσης.
Η σιιτική οργάνωση Ασάιμπ Αλ Χακ (Συνασπισμός των Δικαίων) παρουσίαζε τους υποψηφίους της για τις εκλογές της 30ής Απριλίου σε μια συγκέντρωση στην ανατολική Βαγδάτη.
Τρεις βόμβες εξερράγησαν, η μία μετά την άλλη, καθώς ο κόσμος αποχωρούσε, όπως ανέφεραν δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς από την περιοχή.
Αρχικά εξερράγη μια βόμβα που είχε τοποθετηθεί κοντά στην κεντρική πύλη του χώρου όπου διεξαγόταν η συγκέντρωση, ακολούθησε η έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου και, μετά από λίγα λεπτά, σημειώθηκε μια τρίτη έκρηξη.
Ο ηγέτης του Ασάιμπ, Σεΐχ Καΐς Χαζααλί, είχε μόλις εκφωνήσει την ομιλία του στην οποία κατηγόρησε ορισμένους πολιτικούς του Ιράκ ότι βοηθούν τους τρομοκράτες και διαβεβαίωσε ότι το κίνημά του είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επίθεση του ΙΚΙΛ.

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια: