ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.14

Γαμπρέ του Μπακατσέλου, φιλαράκι της Ροζαλίας, δικαστές κι εισαγγελείς που τα πάντα (εκτός τη μείωση των μισθών σας) είναι "Συνταγματικά"... χαίρεστε; Τα «hunger games» του Σαμαρά-Χάος και λιποθυμίες στη διανομή τροφίμων..


Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σκηνές χάους! Πολίτες γκρέμισαν τους πάγκους για να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν, ενώ οι παραγωγοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την ορμή του απεγνωσμένου πλήθους. Στο Περιστέρι έχουν στηθεί πάνω από 100 πάγκοι με 70 τόνους προϊόντων.

Αυτές δεν είναι οι εικόνες του «grecovery» και του «success story» του κ. Σαμαρά, αλλά τα «παιχνίδια πείνας» («hunger games» κατά την ομώνυμη ταινία) που η σκληρή, ανηλεής και φασίζουσα νεοφιλελεύθερη πολιτική του έχει ως αποτέλεσμα!

Στις λαϊκές αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης παρατηρείται από το πρωί κοσμοσυρροή, όπου οι παραγωγοί μοιράζουν δωρεάν τα προϊόντα τους, σε μία κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τον κλάδο τους. 
Στη λαϊκή αγορά του Κολωνού επικρατεί από το πρωί χάος! Εκεί ο πάγκος των 100 μέτρων που έστησαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: