ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Κολπάκια και παγαποντιές…για να ξεχάσουμε το χτες!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Πολλές φορές χωρίς να το θέλουμε ακούγοντάς κάποιο όνομα ή κάποιο γεγονός το μυαλό μας αμέσως το συσχετίζει με καταστάσεις του παρελθόντος. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι σαν λαός φημιζόμαστε για την βραχύα μνήμη μας και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της φυλής μας. Ένα ελάττωμα που στις μέρες μας το ενισχύουν οι “ξεπουλημένοι” αναγνωρίσιμοι δημοσιογράφοι οι οποίοι λειτουργούν κατά το δοκούν σε κάθε περίπτωση. Όλοι φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι εννοώ μια και είναι γνωστό ότι πολλοί εξ αυτών “παίρνουν χοντρά πακέτα” ή προωθούνται σε βουλευτικές, υπουργικές και σε Ευρωβουλευτικές θέσεις! Για αυτό σε κάθε διαμαρτυρία ή κριτική για τις επαίσχυντες αποφάσεις των κυβερνώντων απαντούν με την φράση κλισέ “μα τους φήφισε ο λαός και επομένως έχουν την αποδοχή του”. Βέβαια οι “τσόγλανοι” μένουν εκεί και δεν λένε οτι η πλειοψηφία εδώθει για άλλες προεκλογικές υποσχέσεις και προγράμματα δηλ. καλύπτουν ολοφάνερα τους ψεύτες πολιτικούς και όχι τους εξαπατημένους ψηφοφόρους!
Μας προβάλουν την καταδίκη Τσοχατζόπουλου ως κάθαρση του πολιτικού συστήματος αλλά δεν λένε τίποτα για τους άλλους συνυπογράψαντας τις περίεργες συμβάσεις δηλ. τους Σημίτη, Παπαντωνίου, Βενιζέλο, Πάγκαλο, Γ. Παπανδρέου κ.τ.λ. Εδώ να πω ότι ειδικά ο έχων την Γερμανική παιδεία και κουλτούρα κ. Σημίτης μένει στο δημοσιογραφικό αλλά και δικαστικό απυρόβλητο για το ότι μπήκαμε στην Ο.Ν.Ε με παραποιημένα λογιστικά στοιχεία (εδώ πρωταγωνίστηκε και ο Στουρνάρας) για την υπόθεση του χρηματιστηρίου και την παλαιότερη υπόθεση των Ιμίων.
Επίσης κανείς δεν μιλάει για τις ημέρες και τα έργα του κουράσμενου της Ραφήνας και της παρέας του, την υπόθεση Ζαχόπουλου και το γνωστό Dvd που όπως λένε κατέχει και ο γνωστός Θέμος ο οποίος πιάστηκε με κάτι εκατομμύρια σε κάποιο τελωνείο αλλά η υπόθεση χάθηκε δια μαγείας από την επικαιρότητα! Κάπου όμως χάθηκαν και τα χρωστούμενα του ΠΑΣΟΚ και μου φαίνεται ότι με την “ΕΛΙΑ” και το λαδάκι της πάνε να “ξεγλυστρίσουν” αλλά και με το “ΠΟΤΑΜΙ” να ξεπλύνουν τα ίχνη των ανομιών τους. Α! Ξέχασα και τους άλλους μπαταξήδες της Ν.Δ οι οποίοι για τον ίδιο λόγο δηλ. για να μας φορτώσουν τα δάνεια τους απλά …. θα ξαναβαπτισθούν σε “ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ” θυμίζοντας την μέθοδο κάποιων καταζητούμενων δολοφόνων οι οποίοι προκειμένου να μη συλληφθούν κάνουνε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο για να μην τους αναγνωρίζουν!
Ας πάμε όμως και στα πολύ πρόσφατα δηλ. στον Μεσσήνιο κωλοτούμπα κ. Σαμαρά από τον οποίο ακόμα περιμένουμε την εξεταστική για το πως μας έβαλε ο Γιωργάκης στο Δ.Ν.Τ αλλά και για το ότι ξέχασε ότι μας έλεγε στο Ζάππειο δηλ. ότι δεν θα μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις όπως και το ότι δεν θα επιβάλει νέους φόρους κ.α.
Αυτοί λοιπόν όλοι οι “ψεύτες” και ενδεχομένως και “κλέφτες” όχι μόνο συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο ατιμώρητοι αλλά συνεχίζουν να διαχειρίζονται τις τύχες μας σαν υπάλληλοι της Μέρκελ και των τραπεζιτών.
Φίλες/οι ίσως σας κούρασα με τις πολλαπλές αναφορές μου στο παρελθόν αλλά όπως είπα και στην αρχή ξεχνάμε εύκολα και τελευταία το πολιτικοδημοσιαγραφικό κατεστημένο κάνει τα πάντα για να ενισχύσει αυτό μας το κουσούρι!
Θυμηθείτε λοιπόν στις επερχόμενες εκλογές τα παραπάνω καθώς και την λαϊκή φράση που λέει ότι …..
Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δύο φορές,πρέπει να ντρέπομαι εγώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: