ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Ο Άρειος Πάγος απαντάει για το αν το χαράτσι είναι συνταγματικό



Ο Άρειος Πάγος απαντάει για το αν το χαράτσι είναι συνταγματικό
Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου καλείται να απαντήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2014 αν είναι συνταγματικό ή όχι το «χαράτσι» που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
 
Τον περασμένο Φεβρουάριο το Δ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου  το πρώτο χαράτσι το οποίο  εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ωστόσο, παρέπεμψε το θέμα, λόγω σοβαρότητας, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι στον Άρειο Πάγο έχουν προσφύγει κατά του επιβολής του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών καταναλωτικές οργανώσεις, αλλά και ο δικηγόρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Γεώργιος Κόκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: