ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.14

Ο χορός των φαντασμάτων της Ελιάς(Φωτ.)


ΠΑΣΟΚ, "ΕΛΙΕΣ" και ΔΗΜΑΡ ....στο ίδιο το Μουλάρ ....στο "δρόμο της Κοππα-ϊδας" !
Δυο τσουβάλια άχυρο -ένα μικρό, ένα λίγο μεγαλύτερο(κι' ένα παρατσούβαλο)- στην ίδια "στράτα της Κοππα-ϊδας" και του ΓΑΠ ....της "πολιτικής θολούρας" δηλαδή ....στις εκλογές που έρχονται.
Στον "βου" γύρο(των δημοτικών) ....τσουβάλια, ελιές και άχυρα θα γίνουν ένα(!) "φόρτωμα" και θα πάνε στο "μύλο" του Βαγγέλη και του Φώτη ....να σώσουν την εκλογική τους "τιμή"  ....κι' εσύ "ψηφοφοράκο" μου ....μια απ' τα ίδια ....θα το φυσάς και θα καίει!
Ο "Σαμαρο-Βενιζελο-Φωτισμός" του "Παπανδρεου-Σημιτισμού" ....δια χειρός Στουρνάρα ....θα συνεχίζει το "θεάρεστο" έργο  ....της ολοκληρωτικής καταστροφής της Χώρας και της -επιχειρούμενης- γενοκτονίας του Ελληνικού λαού!
ΌΧΙ ΣΤΟΝ "ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΚΟΠΠΑ- ΪΔΑΣ" ....ΕΊΝΑΙ  ΣΤΗΜΈΝΗ "ΦΆΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ"  ....ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΆΤΕ!

ΣΕ ΕΠΌΜΕΝΟ: 
-ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ....ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉΣ(DAFατζής) ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ....ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Ο ...."ΞΩΚΕΙΛΕ" ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΝ α/ΜΠΛΟΚ -ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ- ΤΗΝ ΆΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ....
-ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΔΉΜΟ ....Ο ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟ 2010 ....ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΕ ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΗΜΙΤΙΚΉ ΕΛΙΆ !
= ΣΗΜΕΊΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΏΝ ΠΟΥ Θ 'ΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΗ Η ΣΑΠΦΏ....


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: