ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.5.14

Βίντεο σοκ από την τραγωδία στην Οδησσό με το φλεγόμενο κτίριο -Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν


Τραγικό θάνατο βρήκαν την Παρασκευή 39 άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονταν σε κτίριο του εργατικού συνδικάτου στην Οδησσό, που πυρπολήθηκε κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα, Σάββατο, ένα βίντεο, που προκαλεί σοκ όπου δείχνει έναν άνθρωπο να πέφτει στο κενό για να γλιτώσει από τον πύρινο εφιάλτη.
ukraine3-660
Την ώρα της εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, οι περισσότεροι φιλορώσοι αυτονομιστές.
Από το τραγικό περιστατικό τουλάχιστον 39 άτομα έχασαν τη ζωή τους, κάποιοι από ασφυξία και άλλοι κάηκαν ζωντανοί. Μάλιστα, κάποιοι άλλοι πάνω στην απόγνωσή τους πήδηξαν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από τις φλόγες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν από την πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: