ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.14

ΠαραδοξότητεςΕνώ ο ενθουσιασμός των κυβερνώντων για την "έξοδο" στις αγορές συνεχίζεται αμείωτος ακόμα, ενώ το success story θεωρείται από τους ίδιους ότι ενισχύεται καθημερινά, σήμερα στη δωρεάν διανομή τροφίμων σε κάποιες λαϊκές από παραγωγούς, παρατηρήθηκαν εικόνες που παραπέμπουν σε ανθρώπους που πεινούν ή που τουλάχιστον δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν τα τρόφιμα που χρειάζονται.

Την ίδια στιγμή που γίνονται αυτά, οι κυβερνώντες επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ για το νόμισμα που θέλει, για υπόγειες σχέσεις με τη ΧΑ, για υποταγή στο τουρκικό προξενείο της Θράκης και για άλλα πολλά. Ο Στουρνάρας, θαμπωμένος από τις "επιτυχίες" της οικονομικής του πολιτικής, είπε στη Βουλή ότι το ευρώ είναι ιερό και όσιο. Σωστά, ο κάθε αλήτης με οικονομική ή άλλη δύναμη, βάζει το προσωπικό του κέρδος πάνω και από τη ζωή των ανθρώπων.

Όπως ο Στουρνάρας αδιαφορεί για τους πεινασμένους, τους ανέργους, αυτούς που ζουν στο σκοτάδι προκειμένου να ικανοποιήσει τους δανειστές, πληρώνοντας τα δάνεια που πήρε η Ελλάδα ώστε να γνωρίσουμε τους Τσοχατζόπουλους, τους Παναγιωτόπουλους, τις Μπακογιάννη και τους Παυλίδηδες, έτσι δολοφονήθηκε ο Γιάννης Κουτσάκης για να κερδίσει αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του. Όπως αδιαφορεί ο Στουρνάρας για τον άνθρωπο, το ίδιο ακριβώς αδιαφορούσε ο Λάτσης για τα μέτρα ασφαλείας στο διϋλιστήριο της ΠΕΤΡΟΛΑ και έτσι χάθηκαν 15 άνθρωποι.

Τα παραπάνω είναι παραδείγματα ανθρώπων που θεωρούσαν και θεωρούν το χρήμα ιερό και όσιο. Και στο όνομά του δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμα και να δολοφονήσουν ανθρώπους. Γι' αυτό ο Γλέζος είπε στον Στουρνάρα ότι ιερό και όσιο είναι οι άνθρωποι και η Δημοκρατία, όχι το ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ με κάθε αφορμήκαι, όταν δεν τους τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τη δημιουργούν μόνοι τους. Το μόνο για το οποίο δεν έχουν κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ ακόμη είναι η καταστροφή του 1922, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Δεν υπάρχουν σχόλια: