ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Σεβασμιότατε κ. Άνθιμε, ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης να "φροντίσει" για δημόσιο Τ. Σ ....αν δεν το κάνει "αδειάστε" τον ....τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια.

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, το Πάσχα:   "....παρακαλούμε προς εθνικό και δίκαιο συμφέρον, οι αρμόδιοι της πολιτείας να εξασφαλίσουν τηλεοπτικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη που θα μεταδίδει επί 24ώρου βάσεως. Κι επειδή τα χρήματα μέσω της εταιρίας που μας φωτίζει είναι εξασφαλισμένα, δεν θα υπάρχει και το έξοδον, νομίζω".

Σεβασμιότατε κ. Άνθιμε, ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης να "φροντίσει" για δημόσιο Τ. Σ ....αν δεν το κάνει "αδειάστε" τον ....τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια.

Δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη και η Β.Ελλάδα, να μην έχουν δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό!
Είναι απορίας άξιο πως η κυβέρνηση εξακολουθεί να κρατά στο σκοτάδι την ενημέρωση ....για τα "τεκταινόμενα" στην Μακεδονία και την Θράκη ....είναι λίαν επιεικώς "ύποπτο" ....ας αντιδράσει ο κόσμος.
Γιατί δεν καλείτε -ΔΗΜΟΣΊΩΣ- τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάρει θέση για την τηλεοπτική κάλυψη με κρατικό φορέα ....φοβάστε -με όλο τον σεβασμό- κ. Άνθιμε τους ντόπιους ΜΜΕάδες που -μάλλον- θέλουν να κάνουν 'διαπλεκόμενη" ιδιωτική τηλεόραση ;;;;
Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!

[ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΗΝ ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ κ. ΆΝΘΙΜΟΥ ]

Παρέμβαση υπέρ ΕΡΤ3 από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο 

Παρέμβαση υπέρ της ΕΡΤ3, έκανε από άμβωνος κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Σαββάτου ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Ειδικότερα, λίγο πριν καλέσει τους πιστούς να κοινωνήσουν ο Μητροπολίτης ανέφερε "Το να μείνουμε με ένα κανάλι που, κάθε τόσο, να μεταδίδει και κάτι από εδώ είναι ημίμετρο. Ολόκληρος ο ελληνισμός του εξωτερικού, σε όλες τις χώρες, ζητάει ό,τι υπήρχε παλιά με την κρατική τηλεόραση. Και το ζητάει κι όλος ο Ελληνισμός απο την Ήπειρο και τη Θράκη και τα νησιά μας".
Και συνέχισε:

"Ευχαριστούμε για τη μετάδοση, (τη ΔΤ) αλλά παρακαλούμε προς εθνικό και δίκαιο συμφέρον, οι αρμόδιοι της πολιτείας να εξασφαλίσουν τηλεοπτικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη που θα μεταδίδει επί 24ώρου βάσεως. Κι επειδή τα χρήματα μέσω της εταιρίας που μας φωτίζει είναι εξασφαλισμένα, δεν θα υπάρχει και το έξοδον, νομίζω".

Κάλεσε, τέλος, την κυβέρνηση, να πάρει θέση:

"Μέσα σε αυτό το άμεσο μέλλον, αύριο - μεθαύριο, να έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση, τι θα γίνει με την τηλεόραση που είχαμε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα δεν έχουμε"...


Πηγή: salonicanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: