ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Μ. Ιγνατίου: Ένας ψυχίατρος για τους συντρόφους – ΣΥΡΙΖΑΔεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς… Ή έχουν παραφρονήσει ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ ή αξιολογώντας και αναλύοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας αποφάσισαν πως δεν αποτελεί πλέον στόχο του κόμματος η διακυβέρνηση της χώρας και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να χάσουν τις εκλογές.
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΕΣ: http://www.ethnos.gr και http://www.mignatiou.com
Μόνο ένας ψυχολόγος, ίσως και ψυχίατρος, θα μπορούσε να μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τον χαρακτήρα αυτών που αποτελούν τον ηγετικό πυρήνα των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Το σίγουρο είναι ότι η κάθε συνιστώσα έχει τη δική της ατζέντα, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα του ελληνικού πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του λεγόμενου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και στοιχείων του διεφθαρμένου κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, όπως και εθνομηδενιστών, οι οποίοι προκαλούν τεράστια ζημιά στο κόμμα που ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας.
Σε μία συζήτηση που είχαμε μαζί του, τον Γενάρη του 2013, στην Ουάσιγκτον, ο κ. Τσίπρας άκουσε με περισσή προσοχή τη δημοσιογραφική εισήγηση ότι «αν δεν διαγράψεις μερικούς, όπως έκανε ο Ανδρέας, δεν πρόκειται να ελέγξεις τον ΣΥΡΙΖΑ». Πόσο δίκιο είχε ο συνάδελφος… Έναν χρόνο και κάτι μήνες μετά, αποδεικνύεται ότι είναι ένα κόμμα «μπάτε σκύλοι αλέστε», ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, παίρνονται αποφάσεις που ακυρώνονται και αντικαθιστώνται από χειρότερες, και γενικά ο λαός που παρακολουθεί την κατάσταση -και με τη βοήθεια των αντι-ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ- αρχίζει να σχηματίζει την άποψη που συμπυκνώνεται σε μία κουβέντα: «Αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο στο κόμμα τους, θα κουμαντάρουν ολόκληρη χώρα;».
Είναι με απογοήτευση που γράφω τούτες τις γραμμές, διότι εκεί που περιμένεις το καινούργιο, το «άσπιλο» και το «αμόλυντο», άξαφνα συνειδητοποιείς πως τούτο το κόμμα κουβαλά όλες τις αμαρτίες της Ανανεωτικής Αριστεράς: αυτής που παλεύει για Δημοκρατία, αλλά την ίδια στιγμή επιλέγει να συμμαχήσει με τον Κώστα Μητσοτάκη εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που υπερασπίστηκαν το άκρως ρατσιστικό και φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν για την Κύπρο, το οποίο «κατασκεύασαν» ο Τζόρτζ Μπους και ο Ντικ Τσέινι, και τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ ορθά καθύβρισε όταν εισέβαλαν στο… Ιράκ, με τον απαράδεκτο ισχυρισμό ότι ο Σαντάμ Χουσείν θα κτυπούσε με χημικά όπλα, τα οποία αποδείχθηκε πως δεν είχε… Είναι το κόμμα στο οποίο μπορείς να βρεις και τροφίμους των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, οι οποίες σιτίζονται από …κυβερνήσεις.
Εάν προσπαθήσεις με ψυχραιμία να αντιληφθείς το… μεγαλείο της σκέψης των ηγετικών στελεχών των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί και να οδηγηθείς στο τρελοκομείο. Μιλούν 10 διαφορετικές πολιτικές «γλώσσες» και μέχρι να καταλήξουν σε απόφαση μπορεί να περάσει ένας μήνας… Και καλά η απόφαση να αφορά ένα ασήμαντο θέμα. Αλλά αν πρέπει να αποφασίσουν στο ερώτημα χρεοκοπία ή νέο πρόγραμμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: