ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.14

Πλεονασματικό έλλειμμα



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)
  
Ο κυρ Σταύρος ο τσουτσουλομύτης φαντάζεται τον εαυτό του πρωθυπουργό. Με αντιπρόεδρο τον Μπένι.

Γιατί ο Μπένι είναι μια σταθερά στις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Παιδιά, αν δεν υπολογίσω τα λεφτά που δίνω σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκιο, φροντιστήριο, νερό, φαγητό τότε έχω 5 ευρώ πλεόνασμα…

Ελάτε από εδώ, κερνάω το βράδυ.

Το έγραφε το ΧΩΝΙ την προηγούμενη Κυριακή το επιβεβαίωσε και ηeurostat: ο Αντωνάκης κατάφερε το απίθανο: Να δημιουργήσει πλεονασματικό έλλειμμα.

19 δις μέσα είμαστε, πρόσθεσε και το προεκλογικό μέρισμα και θα καταλάβεις τι ισοδύναμα μας περιμένουν μετά τις εκλογές.

Αφαίρεσαν λέει τα λεφτά των τραπεζών. Να αφαιρέσουμε τότε ότι έχουμε δώσει στις τράπεζες να φτάσουμε το χρέος στα 100 δις. Απλά και νοικοκυρεμένα.

Αλλά που… μπορεί να τα αφαιρέσαμε για το προεκλογικό κομμάτι του Αντωνάκη και της Μέρκελ όμως θα τα προσθέσουμε και θα τα πληρώσουμε.

Αφού με το τροϊκανικό πρόγραμμα σώθηκε η Ελλάδα ανεβάζοντας το χρέος στο 170% από το 120% και την ανεργία από το 11% στο 30% θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και από τον αρχικό πρωτεργάτη.

Αν δεν υπήρχε ο Γιωργάκης δεν θα είχαμε μπει σε αυτήν την σωτηρία και ο Αντωνάκης δεν θα είχε κάποιον λόγο για να πανηγυρίζει.

Είναι χρέος του Αντωνάκη να προσφέρει την θέση του πρωθυπουργού στον Γιωργάκη και
ο Μπένι την θέση του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν το κάνουν ή είναι άτιμοι που εκμεταλλεύονται την άξια πολιτική του Γιωργάκη ή είναι άτιμοι που εκμεταλλεύονται την ευπιστία των ψηφοφόρων δουλεύοντας τους.

Νέα κριτήρια

Η κυβέρνηση θα δίνει δώρο μια φεράρι σε έναν άτυχο που θα έχει μαζέψει αποδείξεις.

Μετά θα τον φορολογήσει βάσει τεκμηρίων σαν πάμπλουτο.

Επειδή το πλεόνασμα είναι ανύπαρκτο ο Αντωνάκης φρόντισε να βάλει τέτοια κριτήρια που στην πραγματικότητα θα ωφεληθούν μόνο κάποιοι ένστολοι.

Αλλά την πάτησε ο Σφουγγαράκης. Θα υπάρξουν και 5-6 πολίτες που πληρούν τα κριτήρια. Οπότε η κυβέρνηση θα στείλει νέα διευκρινιστική εγκύκλιο.

Θα εξετάζεται αν ο δικαιούχος πληροί και τα εξής κριτήρια: Ψηφίζει αυτός και όλοι οι συγγενείς των τελευταίων τριών γενεών ΝΔ, έχει υπάρξει αυτήκοος μάρτυς της συνομιλίας του Σαμαρά με τον Θεό, έχει δει την σαμαρική ανάπτυξη, κατάγεται από την Μεσσηνία και  θυμάται την εικόνα του ευρώ.

Εδώ και δύο χρόνια η ανεργία μειώνεται συνεχώς τους τελευταίους 4 μήνες, σύμφωνα με τον Βρούτση. Και του χρόνου πάλι η ανεργία θα μειώνεται τους τελευταίους 4 μήνες.

Ευτυχώς που εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τον Γλέζο για να κρύβονται πίσω από την προσωπικότητα του…

Τεράστιες διαφορές ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βλέπει ο Μπένι. Η ΝΔ είναι υπέρ των μνημονίων ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ των μνημονίων. Τι εννοείς αναγνώστη μου ότι δεν διακρίνεις τις διαφορές;

Μήπως είσαι αναρχοάπλυτος συριζαίος;

Επίσης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται μέσα στην Ελιά. Είναι η Ελιά.

Θα έδιναν το μέρισμα, 530 εκατομμύρια,  σε ένα εκατομμύριο πολίτες. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 400 χιλιάδες αιτήσεις και έχουν εγκριθεί 65 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτούς τους ρυθμούς απόρριψης για να πιάσουμε τον στόχο θα χρειαστούμε και πολίτες από άλλες χώρες για να κάνουν αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: