ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

«Μπαλτάκος-γκειτ μετά τις εκλογές, με εντολή Σαμαρά»... Κι ας έκανε ρόμπες, ξεφτίλισε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη δικαστική εξουσία, τον καλούν ως "μάρτυρα" κατηγορίας...Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε αποδεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου, αυτή πηγαίνει πλέον μετά τις ευρωεκλογές, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη να  ανεβάζει ενα "φαρμακερό" σχόλιο.
«"Με εντολή Σαμαρά", πάνε την συζήτηση για το Μπαλτάκος-γκειτ, μετά τις εκλογές. Τρέμουν την αλήθεια. Άλλος ένας λόγος για να... "μαυριστούν"», αναφέρει στο Twitter.
Οι κυβερνώντες αν και είχαν πει αρχικά πως το θέμα θα συζητηθεί μετά το Πάσχα, πλέον το χρονοδιάγραμμα φαίνεται πως αλλάζει και με πρόσχημα ότι η Βουλή θα κλείσει τη μεθεπόμενη Παρασκευή και δεν υπάρχει χρόνος, η συζήτηση για τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου που διατηρούσε ειδική σχέση με τη Χρυσή Αυγή αναβάλλεται και πάντως δεν θα υποχρεωθεί ο πρωθυπουργός να μιλήσει για ένα πολύ δυσάρεστο για τον ίδιο προσωπικά ζήτημα πριν από τις κάλπες.
Όλη αυτή η καθυστέρηση προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος την εξέφρασε ανοιχτά στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: