ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.14

ΧΑΜΟΣ από τις αποκαλύψεις του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για τον Γ. Σγουρό!


Χολή του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κατά του Γιάννη Σγουρού!
Επιστολή με πολλές ευχαριστίες προς πολλούς, αλλά εξίσου πολλά αλλά... παράπονα για έναν - τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό - απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Στέφανος Χρήστου, ακριβώς μία βδομάδα, μετά την ανακοίνωση του κ. Νίκου Καστανιά, ως υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πειραιά.
Ο κ. Χρήστου στην επιστολή του, κατ' αρχάς, κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, λέγοντας ότι, αυτός είναι η αιτία της αποχής του από τις Εκλογές και μάλιστα κατ' επιλογή του...
«Οφείλω να επισημάνω ότι, η αποχή μου από την μάχη των εκλογών αποτέλεσε επιλογή του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού, η οποία ως ουσία, ως διαδικασία και ως χρόνος (μία ημέρα πριν το κλείσιμο των ψηφοδελτίων!!!), παραμένει ανοιχτή σε πολλές ερμηνείες για πολλούς από εσάς. Προτιμώ να επιλέξω την επιεικέστερη. Αυτή που χαρακτηρίζει αυτή την τακτική ως μη δεοντολογική» αναφέρει στην επιστολή του και συνεχίζει στα προβλήματα και τις διαφορές τους, στα χρόνια της συνεργασίας τους, σε κρίσιμα θέματα, με αποκορύφωμα την υποβολή παραίτησης, τον Ιούνιο του 2013, εκ μέρους του κ. Χρήστου, η οποία, όμως, δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Σγουρό.
«Είναι σε όλους γνωστό ότι σε πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια ως θεσμό, την λειτουργία της και την κοινωνίας μας, οι απόψεις μας δεν συνέπιπταν. Αναφέρομαι ενδεικτικά:
- συγκεντρωτικός τρόπος λειτουργίας της διοίκησης,
- μεταφορά λυμάτων από Ανατολική Αττική στη Ψυτάλλεια,
- ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ,
- κοινωνική πολιτική,
- αξιοποίηση Δραπετσώνας με μπροστάρη την Αυτοδιοίκηση,
- αναβάθμιση θεσμικού βάρους περιφερειακών ενοτήτων,  
- σύμφωνο συνεργασίας Αυτοδιοίκησης με Τρόικα και
- άρση προκλητικών ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων με ριγμένο τον ευρύτερο Πειραιά  κ.λπ. 
Ο κ. Περιφερειάρχης επέμενε, και του το αναγνωρίζω, να μου εκφράζει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του παρά τις διαφωνίες μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι τον Ιούνιο του 2013 του υπέβαλλα την παραίτησή μου ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία δεν έγινε δεκτή» αναφέρει στην επιστολή του. 
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κάνει λόγο για «τεχνική» ακύρωσης της συμμετοχής του στις Εκλογές «από οποιαδήποτε άλλο μετερίζι της Αυτοδιοίκησης», όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του, εμπλέκοντας και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - χωρίς όμως να το κατονομάζει - λέγοντας σχετικά:
«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί επελέγη αυτή η "τεχνική" για να ακυρωθεί η συμμετοχή μου στις εκλογές από οποιαδήποτε άλλο μετερίζι της Αυτοδιοίκησης. 
Αρκούσε, για έναν άνθρωπο της δικής μου πολιτικής πορείας και ήθους, μια απλή συζήτηση, την οποία να σημειωθεί την ζητούσα διαρκώς, λίγο χρόνο πριν, για να αλλάξω σχεδιασμό. 
Εκφράζω επίσης μια εύλογη απορία: Ο πολιτικός φορέας του οποίου είμαστε μέχρι σήμερα μέλη, τόσο ο κ. Σγουρός όσο και εγώ, και ο οποίος στήριξε καθαρά την εκλογή μας το 2010, ποια θέση έχει ή είχε σε κεντρικό επίπεδο γι αυτή την εξέλιξη;  
Δεν προσδοκώ απάντηση... Διατηρώ όμως το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον θεσμό και την κοινωνία υπό όρους της απόλυτης πλέον προσωπικής μου επιλογής.
Αυτά τα δύσκολα, αλλά και επικίνδυνα για την πατρίδα και τον λαό μας χρόνια, οφείλουμε όλοι - δικαιολογημένα οργισμένοι -  να αντιδράσουμε δημιουργικά. Με στοχευμένες δράσεις, με ενότητα, με συγκλίσεις.
Η σωτηρία, η ανατροπή των δυσμενών δεδομένων, η αναπτυξιακή πορεία, δεν θα έρθουν από την καλή προαίρεση ούτε των δανειστών ούτε των συμμάχων. Θα έρθουν μόνο εάν εκδηλωθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση η δική μας, συντονισμένη, μεθοδική, επίμονη, ενωτική δράση».


epoli

Δεν υπάρχουν σχόλια: