ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Η Moody's βάζει στον πάγο την Ελλάδα...και αφήνει "άγαλμα" τον ΣαμαροΒενιζέλο και τον κυβερνητικό συρφετό



Βλέπει αυξημένο πολιτικό ρίσκο και πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών


Η Moody's βάζει στον πάγο την Ελλάδα
Πολιτικές αναραρράξεις στον ορίζοντα και ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών στην Ελλάδα διακρίνει η Moody's αναστέλλοντας την προγραμματισμένη για σήμερα αξιολόγηση της οικονομίας. Οι αναλυτές επικαλούνται την αύξηση του πολιτικού ρίσκου μετά την αποκαλύψεις για τις σχέσεις του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χρυσή Αυγή. Οι εξελίξεις αποδεικνύεται ότι έχουν διεθνή αντίκτυπο ο οποίος δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί με την... προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου. Η απόφαση της Moody's περιπλέκει την υπόθεση της έκδοσης mini bond, το οποίο παίζει έντονα στην επικαιρότητα καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να "μαζώσει" με αυτό το Μπαλτάκος-gate.
Όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές του Sofokleousin.gr τα γεγονότα είναι ενδεικτικά της δυσπιστίας επενδυτών και πολιτικών απέναντι στην Ελληνική κυβέρνηση και του φόβου για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και μεθοδεύσεις από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά. 
Αντιστοίχως ερμηνεύεται και η θέση του Eurogroup να μην παράσχει πλήρη πολιτική κάλυψη και άνευ όρων στήριξη στην κυβέρνηση και να περιοριστεί στα τυπικά, περί προόδου. 
Αν και η Moody's αξιολογεί ως credit positive την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από το ελληνικό κοινοβούλιο την Κυριακή το βράδυ, εν τούτοις φαίνεται ότι διατηρεί ισχυρές επιφυλάξεις για το πολιτικό σκηνικό και τη βιωσιμότητα της συγκυβέρνησης.
Σύμφωνα με τους αναλυτές του αμερικανικού οίκου, η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, διασφαλίζει ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί στήριγμα για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας μακροπρόθεσμα.
Η εκταμίευση της δόσης, οδηγεί σε βελτίωση της ρευστότητας, εν όψει της ωρίμανσης των ομολόγων, σημειώνει η Moody's.
Όπως αναφέρει ο οίκος «αναμένουμε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η οποία έχει καθυστερήσει από τα μέσα του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, να καταλήξει στην εκταμίευση περίπου 11,7 δισ. ευρώ, τα οποία θα βοηθήσουν την κυβέρνηση να αποπληρώσει τις λήξεις ομολόγων αργότερα. Η Ελλάδα έχει να πληρώσει ομόλογα που λήγουν το Μάιο ύψους 9,3 δισ. ευρώ και 5,5 δισ. ευρώ τον Αύγουστο, τα οποία κατέχει κυρίως ο επίσημος τομέας».
Η Mooody's προβλέπει ότι η ελληνική οικονομία θα καταγράψει φέτος οριακή ανάπτυξη 0,3%, ενώ το 2015 το ΑΕΠ θα ενισχυθεί στο +1,5%.
Όπως σημειώνει η έκθεση, το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου επικεντρώνεται στον τραπεζικό τομέα και δημιουργεί το νομικό πλαίσιο για να δοθεί η δυνατότητα στο ΤΧΣ να μειώσει το ποσοστό του στις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.
Παρά τη θετική αποτίμηση των τελευταίων εξελίξεων, ο οίκος αξιολόγησης προειδοποιεί ότι το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα παραμένει αυξημένο, καθώς η ψηφοφορία της Κυριακής, οδήγησε σε νέα συρρίκνωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
«Η πιθανότητα περαιτέρω διάβρωσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας παραμένει υψηλή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές στους επόμενους έξι μήνες, οι οποίες με τη σειρά τους θα έθεταν σε κίνδυνο τη συνέχιση της πολιτικής στο πλαίσιο του προγράμματος της τρόικας και θα μείωναν τόσο την εσωτερική όσο και τη διεθνή εμπιστοσύνη».


info sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: