ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

“Μίζες 13 εκατομμυρίων μοιράσαμε στην Ελλάδα” – Νέες βόμβες από Σουηδία


Image
“Μοιράσαμε στην Ελλάδα 13 εκατομμύρια ευρώ σε μίζες στην Ελλάδα” αποκαλύπτει υπάλληλος της της σουηδικής εταιρείας Ericsson με δηλώσεις του στο Reuters.
Σύμφωνα με όσα είπε η εταιρεία πλήρωσε το 1999 , 13, 05 εκατομμυρία ευρώ τα οποία θα πήγαιναν σε μίζες σε πολιτικούς και άλλους αξιωματούχους στην Ελλάδα.
Σε συνέντευξή του ο υπάλληλος Λις Ολος Νένζελ αναφέρει σε σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι «πολιτικοί, στρατιωτικοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι στην Ελλάδα είχαν λάβει χρήματα από την Ericsson».
Η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι είχε δώσει χρήματα σε έναν εμπορικό αντιπρόσωπο χωρίς ωστόσο να γνωρίζει που πήγαν τα χρήματα ούτε και ενημερώθηκε ποτέ.
Η Ericsson αναφέρει ότι πάντα είχε συνεργασία με εμπορικούς αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες για αυξάνει τις πωλήσεις της ωστόσο έχει πολιτική μηδενικής ανοχής για ζητήματα δωροδοκιών και διαφθοράς.
«Γνωρίζουμε ότι εκείνη την περίοδο καταβλήθηκε πληρωμή σε έναν αντιπρόσωπο, όμως δεν γνωρίζουμε τι έγιναν τα χρήματα στη συνέχεια. Πραγματικά ελπίζουμε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν για δωροδοκίες, αλλά δεν το γνωρίζουμε με βεβαιότητα».
Η ελληνική παραγγελία σχετιζόταν με το Αερομεταφερόμενο Σύστημα Εγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (ΑΣΕΠΕ) Erieye αξίας 550,28 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια η Ericsson πούλησε το κομμάτι της κατασκευής αμυντικών συστημάτων στην εταιρεία Saab.
Από την πλευρά του ο Γενικός Εισαγγελέας της Ομάδας Καταπολέμησης της Διαφθοράς στη Σουηδία, Αλφ Γιόχανσον, τονίζει ότι το θέμα ερευνάται και ότι έχει ζητήσει πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: