ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παπαδάκη-Μακρή και… "δεν μασάω"

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παπαδάκη-Μακρή και… δεν μασάω
ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παπαδάκη-Μακρή και… "δεν μασάω"
«Μην προσπαθήσετε να με ταυτίσετε με τη Χ.Α. όπως έκαναν οι συνάδελφοί σας χθες με τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Δεν μασάω» τόνισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, απευθυνόμενη στον παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος λίγο νωρίτερα τη ρώτησε αν θεωρεί ότι είναι ειλικρινείς οι βουλευτές της Χ.Α. σχετικά με όσα λέγονται στο βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη.
«Δεν μασάω. Θα λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου» επανέλαβε η κ. Μακρή, ενώ έκανε λόγο για «συστημικά μέσα ενημέρωσης», εξοργίζοντας τον κ. Παπαδάκη.
«Θα πάρετε πίσω αυτό για τα ΜΜΕ» απάντησε ο παρουσιαστής, ενώ η κ. Μακρή αντέτεινε ότι χθες, «το κανάλι σας μου απέδωσε μια ατάκα η οποία δεν είναι αληθινή».
«Σε μία εκπομπή που σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε ελεύθερα, δεν το δέχομαι. Εμένα καταγγέλλετε;» διερωτήθηκε ο κ. Παπαδάκης.
«Όχι εσάς κύριε Παπαδάκη. Δεν κατήγγειλα εσάς…» απάντησε η κ. Μακρή.
enikos
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: