ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Αυτός είναι ο Βενιζέλος…


Αυτός είναι ο Βενιζέλος...
Του Μάρκου Μουζάκη
Τον έχουν χαρακτηρίσει αλαζόνα, υπερφίαλο, εγωπαθή, πολιτικά βουλιμικό, ακόμα και αυτοκαταστροφικό, ακριβώς λόγω των προηγούμενων χαρακτηριστικών του (ποιος δε θυμάται τον… καφέ του Ρέλου και πόσο του στοίχισε το μετά τον καφέ… διάγγελμά του;), με την εικόνα του Ζαππείου τη βραδιά των εκλογών του 2007 να συμπυκνώνει τα σοβαρά πολιτικά του ελλείμματα.
Ελλείμματα τα οποία δεν είναι δυνατό να καλυφτούν πίσω από μια αναμφισβήτητη ευφράδεια και τα οποία είναι αδύνατο να εξωραϊστούν σε προτερήματα απ’ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, παρά τις για το αντίθετο απέλπιδες επιχειρήσεις τους…
Τα όσα συνέβησαν την Κυριακή μετά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο μεταξύ Βενιζέλου και ΓΑΠ θα μπορούσαν κάλλιστα να περιληφθούν σε πόνημα υπό τον τίτλο «Πώς δεν πρέπει να συμπεριφέρεται ένας πολιτικός αρχηγός με στοιχειώδεις φιλοδοξίες»!
Η παραληρηματική συμπεριφορά του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ενάντια στον ΓΑΠ και τον Απ. Κακλαμάνη δεν φανερώνει απλώς ένα απωθητικό τρόπο έκφρασης.
Δείχνει περίτρανα το ποιος πραγματικά είναι ο Βενιζέλος.
Δείχνει ότι αυτός είναι ο Βενιζέλος!
Πέραν δηλαδή όλων των (προαναφερθέντων) άλλων και αυταρχικός, ανίκανος να αποδεχτεί το διαφορετικό, το οποίο ωστόσο θεωρεί αυτονόητο για την αφεντιά του, μάλλον για τη… μεγαλειότητά του!
Τούτο μόνο θα επισημάνω:
· Φαντάζεστε τι κουρνιαχτός θα σηκώνονταν, αν φέρονταν έτσι στον Βενιζέλο ο ΓΑΠ, όταν ήταν αυτός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κι ο Μπένι τον υπονόμευε συστηματικά;
Θα καίγονταν το σύμπαν!
Αλλά αυτό που θεωρεί αδιανόητο για τους άλλους το θεωρεί αυτονόητο ως δικό του τρόπο έκφρασης!
Κινδυνεύω μέχρι να παρεξηγηθώ σαν… συμπαθών του ΓΑΠ με όσα επισημαίνω, εγώ που στάθηκα απέναντί του όταν ήταν πρωθυπουργός, την εποχή που τον έγλειφαν πολλοί απ’ τους σημερινούς δημοσιογραφικούς του διώκτες!
Μα «τα του καίσαρος, τω Καίσαρι», ε;
Θα κλείσω ενθυμούμενος τούτο:
· Το Γενάρη του 1995 ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έστειλε στον Ανδρέα Παπανδρέου επιστολή για τα έργα και τις ημέρες του πανίσχυρου τότε υπουργού Τύπου και ΜΜΕ και στενό του συνεργάτη Βαγγέλη Βενιζέλο. Του κατήγγειλε τη δράση προσωπικού του μηχανισμού, την ιδιοτέλειά του και χαρακτηριστικά του έλεγε ότι «ο Βενιζέλος απορεί που ακόμα δεν έχει κυβερνήσει τη χώρα»!
Πόσο κοντά ήταν στην πραγματικότητα…
Και πόσο εκτός ακόμα και της αστικής πολιτικής «ευγένειας» μπορεί να φτάσει σήμερα, που μετά από τόσα χρόνια διαπιστώνει ότι δεν πρόκειται να κυβερνήσει τη χώρα!
Αντίθετα είναι ο μοιραίος άνθρωπος που επί των ημερών της δικιάς του ηγεσίας το ΠΑΣΟΚ οδηγείται στη διάσπαση, στη διάλυση μάλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια: