ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Θα παραμείνει για καιρό πρωθυπουργός κάποιος που η Χρυσή Αυγή μπορεί να εκβιάζει;Τα όσα περιέγραψε ο Τάκης Μπαλτάκος στον Real Fm περιγράφουν μια ασύμμετρη απειλή για τη Δημοκρατία μας καθώς o πρώην γραμματέας εμφανίστηκε σχεδόν βέβαιος ότι υπάρχει κι άλλο βιντεοσκοπημένο υλικό στη διάθεση της Χρυσής Αυγής.

Κανείς δεν γνωρίζει τι αυτό μπορεί να περιέχει, ο ίδιος ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι μπορεί να έχει πει και χειρότερα από όσα αποκαλύφθηκαν χθες. Κατά συνέπεια, η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που πια κάνει κουμάντο στο πολιτικό σύστημα. Μπορεί να απειλεί και να εκβιάζει όποιον θέλει, μπορεί να ισχυρίζεται ότι κατέχει...
δεκάδες video, μπορεί να μην κατέχει και τίποτα.

Σήμερα, μάθαμε με κάθε λεπτομέρεια ότι η πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου υπήρξε πάντοτε ανοιχτή για τη Χρυσή Αυγή, μια επιλογή που ο κ. Μπαλτάκος χαρακτήρισε «στρατηγική». Κάποιοι μας θεωρούν τόσο ηλίθιους που μας λένε ότι ο Σαμαράς δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά.

Δυστυχώς γι' αυτούς, η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς ευθύνεται προσωπικά για όλα αυτά. Ευθύνεται προσωπικά για το ότι κατέστησε ρυθμιστές της σταθερότητας του Χρυσαυγίτες.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η χώρα. Πιστεύει όμως κάποιος ότι τη σταθερότητα υπηρετεί καλύτερα ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή μοιάζει επικοινωνιακά έρμαιο στις διαθέσεις των νεοναζί;

Από parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: