ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Ο Μητσοτάκης ψάχνει για 12.000 επίορκους

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης διαρρηγνύει το ιμάτιά του ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με την τρόικα για νέες απολύσεις. Και κατά την τελευταία του συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε αυτό που ήδη είχαν διαρρεύσει οι συνεργάτες του. Ό,τι δηλαδή η συμφωνία για το 2015 με τους δανειστές μας αφορά 2.000 υπαλλήλους που η μετατροπή των συμβάσεων τους έχει γίνει με παράνομο τρόπο.
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο στόχος είναι πολύ υψηλότερος. Καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς των στελεχών του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης το ποσοστό των πλαστών πιστοποιητικών μπορεί να φτάσει στο 1,5 με 2%, υπολογίζεται ότι από αυτή τη δεξαμενή, με δεδομένο ότι το σύνολο του Δημοσίου είναι περίπου 600.000 υπάλληλοι,  μπορούν να προέλθουν ακόμη και 12.000 απολύσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το ποσοστό των πλαστών πιστοποιητικών στους δημοτικούς αστυνομικούς έφτασε το 5%, γεγονός που κάνει τους επιτελείς του υπουργείου να αισιοδοξούν ότι ανάμεσα στους περίπου 50.000 συμβασιούχους θα είναι πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο του Δημοσίου.
Για το λόγο αυτό οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από φορείς του Δημοσίου που έχουν πολλούς πρώην συμβασιούχους όπως οι δήμου, τα Πανεπιστήμια και το υπουργείο Πολιτισμού.


aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: