ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Κοινό μέτωπο εφορίας- Δικαιοσύνης για τα ληξιπρόθεσμα


ΕΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Σαν δέσμευση περιλαμβάνεται στα κείμενα των τελευταίων αναθεωρήσεων του μνημονίου. Έφθασε όμως η ώρα για να γίνει πραγματικότητα. Είναι η ενοποίηση των μηχανισμών είσπραξης οφειλών
προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στο κείμενο του αναθεωρημένου μνημονίου που αποτυπώνει τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα και τα προαπαιτούμενα για την καταβολή των δόσεων ύψους 8,3 δις ευρώ περιλαμβάνεται η παραπάνω πρόβλεψη. Πιο συγκεκριμένα, για να λάβει η Ελλάδα τη δόση ύψους 1 δισ. ευρώ του Ιουνίου θα πρέπει να εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση μεταξύ των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβλέπει κοινές διαδικασίες πολιορκίας με διοικητικά και ποινικά μέσα εναντίον όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στην πράξη, οι φορολογικές οφειλές θα ενοποιηθούν με τις ασφαλιστικές οφειλές και οι εισπρακτικοί μηχανισμοί των εφοριών και των ασφαλιστικών ταμείων θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την είσπραξη της συνολικής οφειλής ενός φορολογούμενου ή εργοδότη που χρωστά εισφορές.
Σημειώνεται ότι με βάση το υφιστάμενο καθεστώς οι εφορίες «κυνηγούν» τους οφειλέτες φόρων μέσω των τμημάτων Δικαστικού των εφοριών και τα ασφαλιστικά ταμεία μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών. Ο μηχανισμός αυτός είναι κατακερματισμένος και η τρόικα θεωρεί ότι με την ουσιαστική ενοποίησή του πρόκειται να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά του.
Επίσης, με δεδομένο ότι την κοινή υπουργική απόφαση θα υπογράψει και ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες διώξεων όσων έχουν χρέη προς το δημόσιο. Υπενθυμίζεται ότι  χρέος άνω των 5.000 ευρώ το οποίο παραμένει ανεξόφλητο για περισσότερους από τέσσερις μήνες από λήξη της προθεσμίας πληρωμής του αποτελεί διαρκές αυτόφωρο. Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή ένας οφειλέτης με χρέος άνω του συγκεκριμένου ποσού εντοπισθεί  θα οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης.
Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: