ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΦΙΝΤΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ


Πολιτική
Ο Ταμήλος για τον Μπαλτάκο
Ο Ταμήλος για τον Μπαλτάκο
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε ο Μιχάλης Ταμήλος το «θέμα» Μπαλτάκου. «Σε δύο μέρες θα έχει ξεχαστεί το θέμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6 και πρόσθεσε:
«Εξάλλου, έρχεται και Σαββατοκύριακο, σιγά μην ασχολούμαστε με τον Μπαλτάκο. Δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου μαζί του. Και τι ήταν τελικά αυτός ο Μπαλτάκος; Σιγά, δεν είχε κανέναν ρόλο... Σαν δικηγόρος μπορεί να ήταν καλός, αλλά ως εκεί. Στην Κυβέρνηση δεν είχε κανέναν ρόλο. Τέλος πάντων, είναι και Παναθηναϊκός, οπότε δε με πειράζει καθόλου που έφυγε. Με ενοχλεί μόνο που πρόδωσε το Σαμαρά, τίποτα άλλο».
Πηγή: trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: