ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Αυτό είναι το μεγαλύτερο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ


Πρόγραμμα Επανεκκίνηση: Το μεγαλύτερο Ε.Π. του νέου ΕΣΠΑ
Έμφαση σε 9 συγκεκριμένους τομείς της Οικονομίας, στους οποίους η Χώρα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και μπορούν να αποδώσουν άμεσα, θετικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας αναμένεται να δώσει το Πρόγραμμα «Επανεκκίνηση» του νέου ΕΣΠΑ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, επεσήμανε, σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης.
Μιλώντας σε ημερίδα διαβούλευσης για την «Επανεκκίνηση», ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε:
«Με το Πρόγραμμα αυτό, που θα είναι το μεγαλύτερο από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, σπάμε μια παράδοση δεκαετιών, που έδινε έμφαση στα τεχνικά έργα καθώς οι πόροι θα προσανατολιστούν:
- Στον Τουρισμό γενικά και σε ειδικότερες μορφές τουρισμού.
- Στον Αγροτοδιατροφικό τομέα, σε συνέργεια και με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
- Στα Logistics (εφοδιαστική αλυσίδα).
- Στην Περιβαλλοντική βιομηχανία.
- Στον τομέα της Υγείας και της Φαρμακευτικής βιομηχανίας.
- Στην Παραγωγή και Εξοικονόμηση Ενέργειας.
- Στις τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
- Στον τομέα Υλικών - Κατασκευών.
- Στις Δημιουργικές Βιομηχανίες που περιλαμβάνουν τομείς όπως, το Ελληνικό design και ο Πολιτισμός».
Και συνέχισε: 
«Επιπλέον, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα ενισχύονται από το νέο Πρόγραμμα θα είναι η καινοτομία και η εξωστρέφεια. Όπως είναι γνωστό, με κατεύθυνση του Πρωθυπουργού, κ. Α. Σαμαρά, τα κονδύλια για την ενίσχυση καινοτομίας διπλασιάζονται και διαμορφώνονται από το 4% του προϋπολογισμού που ήταν στο προηγούμενο πρόγραμμα, στο 8%. Επίσης, ακόμη κι αν κάποια επιχείρηση δεν εντάσσεται στους τομείς προτεραιότητας, θα μπορεί να χρηματοδοτηθεί αν έχει ξεκάθαρο εξαγωγικό προσανατολισμό».
Αναφερόμενος στο πρόβλημα της ρευστότητας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, σημείωσε την ανάγκη να διαμορφωθούν ειδικώς προσαρμοσμένα, ευέλικτα χρηματοδοτικά προϊόντα για τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, όπως είναι η Ελλάδα. «Να αξιοποιήσουμε μη τραπεζικά χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως είναι οι "business angels" και τα "venture capital funds". Γενικώς, θα πρέπει η νέα φιλοσοφία μας να εστιάζει λιγότερο στις απευθείας ενισχύσεις και περισσότερο στη μεγαλύτερη μόχλευση των κονδυλίων» τόνισε.
Σημείωσε ακόμη ότι, ειδικά για το Πρόγραμμα «Επανεκκίνηση» θα συσταθούν 9 Τομεακά Συμβούλια με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, ένα για κάθε τομέα προτεραιότητας, που θα παρακολουθούν την εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδιασμού, θα προτείνουν μέτρα και στρατηγικές για την ενίσχυση κάθε κλάδου και θα καταγράφουν εάν πράγματι εφαρμόζονται οι πολιτικές και ποιες επιπτώσεις έχουν στην ανταγωνιστικότητα.
Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Απριλίου, το Πρόγραμμα «Επανεκκίνηση» θα σταλεί στις Βρυξέλλες, ενώ μέχρι τις 28 Απριλίου προβλέπεται να έχουν σταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το σύνολο των Τομεακών και Περιφερειακών Προγραμμάτων.
epoli.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: