ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ "TVΠΑΡΑΘΥΡΩΝ " :Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου ....είναι ο δεξιός βραχίων του Πρωθυπουργού !-Όσα "ασόβαρα και ανυπόληπτα φερέφωνα"  λένε ότι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου είναι ένας απλός τεχνοκράτης ....διεκπεραιωτής και αρχειοθέτης εγγράφων ....στείλτε τους σε αυτή την διεύθυνση:   http://www.youtube.com/watch?v=bNBL6oSZi6Y


-Όσοι πάλι σοβαροί και σκεπτόμενοι πολίτες  ....θέλετε να δείτε τις σημαντικότατες, πάμπολλες αρμοδιότητές του ....επισκεφθείτε και περιηγηθείτε στην οικεία ιστοσελίδα της Γραμματείας:  http://www.ggk.gov.gr/?page_id=2

Θα διαπιστώσετε ότι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου ....είναι ο δεξιός βραχίων του Πρωθυπουργού!


Η Γενική Γραμματεία της ΚυβέρνησηςΔεν υπάρχουν σχόλια: