ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

ΕΝΤΡΟΜΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΦΑΗΛΟΣ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:"«Φιλοχρυσαυγίτες είναι οι Συριζαίοι»"




Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, φίλος του Αντώνη Σαμαρά και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, βγήκε σήμερα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου και, όντας μέσα στο κόμμα του Μπαλτάκου, μίλησε για σκοινί:

«Φιλοχρυσαυγίτες κ. Χατζηνικολάου είναι αυτοί οι οποίοι δεν το λένε, αλλά αυτό πιστεύουνε στην πραγματικότητα, στέλνουνε τον κόσμο αυτό στη Χρυσή Αυγή. Τους θέλουνε στα πεζοδρόμια, τους θέλουνε στην ανομία, τους θέλουνε με ξυρισμένα κεφάλια και άρβυλα και όχι ενταγμένους στα κόμματα, στα δημοκρατικά κόμματα, στα κόμματα που είναι μέσα στη βουλή και που αποκηρύσσουν την ανομία. Γιατί το θέλουνε; Και το θέλει κι ο Σύριζα και το θέλουνε και διάφοροι παρατρεχάμενοι και πολλοί άλλοι. Γιατί, για ένα πολύ απλό λόγο, γιατί και με μία χρυσαυγίτικη ψήφο να χάσει η Νέα Δημοκρατία θα πάρουνε το μπόνους των 50 εδρών.»
Αν μη τι άλλο, o πάλαι ποτέ αρθρογράφος της λαλημένης φιλοχρυσαυγίτικης εφημερίδας «Στόχος» και νυν βασικός συντάκτης στο ψεκασμένο σαμαρικό «antinews», φαίνεται ότι τα έχει όλα πολύ ωραία τακτοποιημένα στο μυαλό του. Δεν αξίζει καν να παραθέσει κανείς τους τόμους των στοιχείων που παραπέμπουν στον απόλυτα υπαρκτό φιλοχρυσαυγιτισμό της σαμαρικής ακροδεξιάς συνιστώσας της ΝΔ ή στη συνύπαρξή τους σε διάφορα ακροδεξιά και ξενοφοβικά «χάπενινγκς» -όσο βέβαια η Χρυσή Αυγή δεν αποτελούσε δημοσκοπικό κίνδυνο.

Το μόνο χρήσιμο στα λεγόμενα του Φαήλου είναι ότι αποτελούν άλλη μία απόδειξη ότι οι Μπαλτάκοι δεν έχουν τελειωμό μέσα στη Νέα Δημοκρατία και ότι ο όψιμος αντιχρυσαυγιτισμός τους έχει να κάνει μόνο με τις απώλειες των ψήφων τους και με τίποτα άλλο. Πέραν αυτού, πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς ψηφοθηρικό και μικροπολιτικάντικο τρόπος σκέψης και τις ίδιες κουτοπόνηρες δικαιολογίες όταν τους πιάνουν με τον χρυσαυγίτη στην πλάτη.
Και επειδή ο Φαήλος, μετά από σειρά αποτυχημένων προσπαθειών να εκλεγεί βουλευτής, κατεβαίνει τώρα και ως υποψήφιος ευρωβουλετής, του υπενθυμίζουμε ότι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του να μαζέψει ναζιστικές ψήφους, κανένας ούγκανος εθνικιστής δεν θα ψήφιζε ποτέ κάποιον που το όνομά του θυμίζει ευλύγιστο κομμωτή που φιλοξενείται σε πρωινές εκπομπές. Περισσότερες πιθανότητες έχει αν κάνει τον προεκλογικό του αγώνα, παρέα με τη Φωτεινή Πιπιλή, την Άννα Μισέλ και τον Άρη, στα προπύργια της Νέας Δημοκρατίας, ήτοι στα spa και στα brunch bistro στους κολωνακιώτικους πρόποδες του Λυκαβηττού, παρά στις φτωχογειτονιές της Αθήνας.


info by jungle-report

Δεν υπάρχουν σχόλια: