ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Πρώτα κόψιμο μισθού, μετά απόλυση – Το σχέδιο για τους υπαλλήλους των ΝΠΙΔ των ΟΤΑ που αρνούνται να απογραφούν

Στην περικοπή των αποδοχών όσων υπαλλήλων των νομικών προσώπων του Δημόσιου δεν απογραφούν προχωράει η κυβέρνηση με άρθρο του πολυνομοσχεδίου (υποπαράγραφος Θ2). Η συγκεκριμένη διάταξη που είναι στην ουσία η υλοποίηση αλλά επί το πολύ ηπιότερο  της απειλής για απόλυση όσων υπαλλήλων των ΝΠΙΔ των ΟΤΑ δεν απογραφούν που είχε εκτοξεύσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.
«Αν δεν απογραφούν θα απολυθούν όλοι. Από τους 750 (φορείς) έχουν απογραφεί οι 361. Οι υπόλοιποι είπαμε προχθές με τον υπουργό και στο υπουργικό συμβούλιο ότι όποιος σε 15 μέρες δεν έχει απογραφεί σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Τι θα γίνει; Οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δομές είναι 12.815, έχουν απογραφεί οι μισοί, 5.464. Δεν μας απαντάνε. Πάμε στην Ενιαία Γραμμή Πληρωμών και λέμε δεν πληρώνεστε. Εμείς θέλουμε να δούμε ποιος δουλεύει στους δήμους και τι δουλειά κάνει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Γρηγοράκος.
Το θέμα, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, έχει τεθεί από την τρόικα, η οποία έχει ζητήσει την απόλυση όσων υπαλλήλων (περί τους 7.500) δεν απογραφούν.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν επικαιροποιημένα στοιχεία για τα ΝΠΙΔ των ΟΤΑ που έχουν απογραφεί. Η τελευταία επίσημη ενημέρωση είχε δοθεί με απάντηση στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι έχει απογραφεί το 60% των 751 ΝΠΙΔ των ΟΤΑ, δηλαδή 450 φορείς, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι 300 δεν είχαν στείλει στοιχεία.


aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: