ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Υπόθεση Μπαλτάκου: “Οταν το «εδώλιο» αποκάλυπτε άγνωστες πτυχές των δικαστικών εξελίξεων για τη Χ.Α.


Υπόθεση Μπαλτάκου: “Οταν το «εδώλιο» αποκάλυπτε άγνωστες πτυχές των δικαστικών εξελίξεων για τη Χ.Α.

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της υποκλοπής Μπαλτάκου. Τα όσα λέει on camera ο πρώην γ.γ. της Κυβέρνησης δεν προκαλούν σοκ. Ήταν λίγο-πολύ γνωστά στους δικαστικούς διαδρόμους αλλά και τα δημοσιογραφικά στέκια. Για να δικάσεις κάποιον, χρειάζεσαι στοιχεία.Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς μαζί του. Με την ιδεολογία του και τον τρόπο συμπεριφοράς του. Το «εδώλιο»  (σε ανύποπτο χρόνο) είχε αναφέρει αρκετά σχετικά με το άγνωστο παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρωτοετής της Νομικής να διάβαζε τη δικογραφία θα καταλάβαινε τι συνέβαινε: Ευτυχώς, τα scripta manent.
e-reportaz.gr
dikaiosynh

Δεν υπάρχουν σχόλια: