ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!! Νέο πακέτο αλλαγών στα εργασιακά!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για ομαδικές απολύσεις, τριετίες, συνδικαλιστικές διατάξεις, απεργίες.

Νέο κύμα αλλαγών στα εργασιακά αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο. Στο προσχέδιο του επικαιροποιημένου Μνημονίου, εκτός από τις αλλαγές στις ομαδικές απολύσεις, υπάρχει σαφής αναφορά σε συμφωνία που αφορά την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, των διατάξεων για τις απεργίες, ενώ επισημαίνεται ότι θα πρέπει να διατηρηθεί η επιτευχθείσα μείωση του ονομαστικού μοναδικού κόστους εργασίας κατά 15%.

Προβλέπεται μεταξύ άλλων:...
-Προσαρμογή του υφιστάμενου κατώτατου μισθού για τους μακροχρόνια άνεργους. Η αλλαγή που ήδη ψηφίστηκε από τη Βουλή αφορά τη μείωση των προσαυξήσεων λόγω ωριμάνσεων, χωρίς να προσδιορίζεται το ποσοστό. Το μέτρο θα εφαρμοστεί μόνο για τις προσλήψεις υπαλλήλων σε μακροχρόνια (πάνω από ένα χρόνο) ανεργία. Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος των τριετιών εξισώνεται για υπαλλήλους και εργατοτεχνίτηες.

-Αναπροσαρμογή στο σύστημα ομαδικών απολύσεων και για τους εργαζομένους που προσλαμβάνονται μέσω γραφείων προσωρινής απασχόλησης («ενοικιαζόμενοι»).
Σε αυτόν τον τομέα η άρση των περιορισμών σημαίνει τη μείωση του χρόνου προειδοποίησης των απολύσεων από τους 6 στους 3 μήνες για μεμονωμένους εργαζόμενους και από 12 στους 6 μήνες για τις ομαδικές απολύσεις.

Επίσης, από τον προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται να αρχίσει η πολιτική εφαρμογή του προγράμματος για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: