ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικών παρήγγειλε 30.000 επιπλέον κάλπες και πέρασε διάταξη για ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αποκάλυψη από τη βουλευτή Zωή Kωνσταντοπούλου ότι το υπουργείο Εσωτερικών παρήγγειλε 30.000 επιπλέον κάλπες ενώ πέρασε διάταξη στο νομοσχέδιο για την εκλογή των ευρωβουλευτών η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που η διενέργεια βουλευτικών εκλογών συμπέσει με τις ευρωεκλογές, τότε η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα.
Αν συνυπολογίσουμε και την δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών…
Λεωνίδα Γρηγοράκου ότι “Δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι με αυτά που γίνονται δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές” τότε όλα δείχνουν οτι πάμε σε ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

news24

Δεν υπάρχουν σχόλια: