ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ :Γιατί ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε το συγκεκριμένο βίντεο μιά εβδομάδα νωρίτερα να μην περάσει πιθανά το πολυνομοσχέδιο? Μήπως για να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση?


Γιατί ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε το συγκεκριμένο βίντεο μιά εβδομάδα νωρίτερα να μην περάσει πιθανά το πολυνομοσχέδιο και να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση? 
Το βίντεο πέρα από το οφθαλμοφανές δηλαδή την σκευωρία δείχνει την στενή σχέση Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αυτός ο διάλογος αν δεν υπήρχε μεταξύ τους στενή σχέση εμπιστοσύνης.

Που όμως στοχεύει αυτή η <<αποκάλυψη>>? 


  • Τι επιδιώκει αυτός που το οργανώνει? 
  • Την αγιοποίηση της Χρυσής Αυγής ή την αλλαγή ατζέντας ενόψιν εκλογών? 


Ξέρουμε ότι ο στενός πυρήνας του Σαμαρά αποτελείτε από φασιστοειδή άρρηκτα συνδεδεμένα με το παρακράτος και με διασυνδέσεις στο χώρο των μυστικών υπηρεσιών.
Είναι νωπές οι μνήμες από τα παιχνίδια Φαήλου και Λαζαρίδη και ο έρωτας με τα φασιστοειδή όπως και η παρουσία Βορίδη Γεωργιάδη και Πλεύρη ενισχύει αυτή την πραγματικότητα.

Μήπως τελικά δεν μπορούν να τιθασεύσουν την κοινωνία εκλογικά και στέλνουν τον κόσμο στην Χρυσή Αυγή επιδιώκοντας στο απότερο μέλλον να καρπωθούν την δύναμη της μιας και είναι δικό τους ελεγχόμενο δημιούργημα και έτσι αποτρέπουν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού? 

Σίγουρα η σημερινή παράσταση που παίχτηκε από την οικογένεια Μπαλτάκου στην βουλή δεν είναι τυχαία όπως δεν είναι τυχαίο ενας υιός να μπουκάρει στα γραφεία των φουσκωτών σαν μαινόμενος ταύρος.Αυτά είναι για πρόβατα και ας αναμένουμε εξελίξεις που σίγουρα δεν θα είναι για το καλό της δημοκρατίας και της πατρίδας.


από facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: