ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ " ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"



- Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βάζει στο κάδρο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό
- Υποστήριξε πως υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό με τον Αντώνη Σαμαρά να μιλά με δικαστικό 
- Τον "φωτογράφισε" λέγοντας πως «είναι κι αυτός Παναθηναϊκός (όπως ο Μπαλτάκος), έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη»
- Γκάφα από τη Σοφία Βούλτεψη, αντί να απαξιώσει τα λεγόμενα του Ηλία Κασιδιάρη εκτίμησε πως έχουν υποκλαπεί συνομιλίες του πρωθυπουργού 
- Νίκος Βούτσης: Δεν έχω ποτέ συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή

Μετά τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη συνομιλία του με τον τέως γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο και το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έριξε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, μια ακόμη βόμβα μεγατόνων. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο χρυσαυγίτης βουλευτής υπονόησε πως έχει οπτικοακουστικό υλικό με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει προσωπικά σε δικαστικούς κατά της Χρυσής Αυγής. 
Click4more: Σαμαράς: ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικά οφέλη

Παίρνοντας το λόγο στη Βουλή, ο Ηλίας κασιδιάρης μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά τον αποκάλεσε «δοτό πρωθυπουργό» και κατήγγειλε ότι παρεμβαίνει άμεσα στη δικαιοσύνη προς δικαστικό λειτουργό χωρίς καν, όπως είπε, να χρειάζεται να τηλεφωνεί νωρίτερα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.. 

«Δεν τον αποκαλεί με το όνομά του. Τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια". Του μεταβιβάζει και μέσω τρίτων εντολές. Το κοινό του με τον Μπαλτάκο είναι πως κι αυτός είναι Παναθηναϊκός, έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη» δήλωσε ο Κασιδιάρης και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνταχθούν με ΣΥΡΙΖΑ και να υπογράψουν κείμενο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την οποία θα στηθούν τρεις κάλπες για ποινικές ευθύνες σε Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου. 

Με νόημα δε, δήλωσε ότι θα αναγκαστούν να ανοίξουν τα τριψήφια τηλέφωνα των πολιτικών προσώπων και των δικαστικών. 

Και αφού κάλεσε τα κόμματα να στηρίξουν την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, τα... απείλησε πως αν δεν συνυπογράψουν θα είναι συνένοχοι στο έγκλημα. 

Η αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας ήταν έντονη αλλά μάλλον όχι αυτή που έπρεπε. Γιατί η βουλευτής της ΝΔ αντί να απαξιώσει τα λεγόμενα του Κασιδιάρη, εκτίμησε απλά ότι έχουν υποκλαπεί οι συνομιλίες του πρωθυπουργού! 

Και στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ’ ό,τι φανταστήκατε την αρχή όταν ξεκινούσατε τη διαδικασία ταύτισης με τον νεοναζισμό». 

Η ουσία πάντως είναι πως στους διαδρόμους της Βουλής επικρατεί πανικός! Και στα πηγαδάκια, βουλευτές πολλών κομμάτων εμφανίζονται σχεδόν βέβαιοι ότι χρυσαυγίτες βουλευτές έχουν καταγράψει κι άλλα πρόσωπα από πολλούς πολιτικούς χώρους με ειδικά μηχανάκια καταγραφής συνομιλιών.

Διαψεύδει συνομιλίες με τη Χρυσή Αυγή ο Βούτσης

Την ίδια ώρα, από το βήμα του Κοινοβουλίου ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να είναι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως… «επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης βουλευτής της Χ.Α, είπε ότι έχει συνομιλήσει και από άλλους χώρους και με μένα, να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις που δημόσια έχω εκφράσει».

NEWSIT


Δεν υπάρχουν σχόλια: