ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

ΚΑΡΑΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΦΑΗΛΟ... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΔΥΣΤΥΧΕ (ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΑΗΛΕ )

Έλεγε λοιπόν στο "μανιφέστο" του για μπουζουκοκέφαλους αυτός ο απίστευτος τύπος -  που φέρει την ιδιότητα του πρωθυπουργικού φίλου -  ανάμεσα σε άλλα, περιγράφοντας το προφίλ του δεξιού:...

"...Γι’ αυτό τιμά τα Σώματα Ασφαλείας, την εσωτερική φρουρά της Δημοκρατίας. Ο Δεξιός τιμάει ιδιαίτερα κι αγαπάει τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί το κόμμα του εκφράζει μεγάλο μέρος του Έθνους, όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις ταυτίζονται με όλο το Έθνος..."

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRlfgV7G4OAkmk250vAHI1GUtj9lCGqBANPb98Ege6SnHcaKfA

Έλεγε κι άλλα ο λαμπρός γκριζογένης νεανίας στην πολιτική του ελεγεία όπως για παράδειγμα:...
"...Ο Δεξιός είναι αντικομουνιστής, αντιναζιστής και αντιρατσιστής. Απεχθάνεται τον ολοκληρωτισμό κάθε χρώματος κι όσους καθυβρίζουν την Πατρίδα, τους ήρωες και τα σύμβολα της, όσους με την ακρότητα τους θα την οδηγούσαν στιγματισμένη στην απομόνωση..."  (Θα θυμάστε υποθέτω πως όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια με όσα δήλωνε λίγες ημέρες νωρίτερα ο άλλος πρωθυπουργικός αυλικός ο κ. μπαλτάκος)... 

Ειρήσθω εν παρόδω σας ενημερώνουμε ότι αυτό το ..πόνημα είχε πολύ πλάκα, γι αυτό και δεν αποφύγαμε τον πειρασμό να το σχολιάσουμε χθές σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

Ο ΦΑΗΛΟΣ… ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΑ… ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ

Και - ω του θαύματος σήμερα -πριν προλάβουν καλά καλά να μπαγιατέψουν τα λόγια μας, σκάνε δύο μπόμπες και βρίσκουν το Φαήλο κατακούτελα:

  • Η πρώτη μπόμπα που πιστοποιεί τον "αντιναζισμό" του δεξιού, ήρθε από το καυτό βίντο με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη το οποίο μπορείτε να βρείτε ολόκληροΕΔΩ
  • Η δεύτερη μπόμπα που αποδεικνύει την αγάπη του δεξιού για τι ένοπλες δυνάμεις εξαπολύθηκε από το γραφείου του ταμία της κατοχικής διοίκησης (του κ. Στουρνάρα) και με πλήρη σεβασμό στις αποφάσεις των δικαστηρίων (σύμφωνα με το Φαήλο άλλωστε ο δεξιός σέβεται και τη δικαιοσύνη), μας πληροφορεί για τα παρακάτω...

Απίστευτη διαρροή από το υπουργείο Οικονομικών για την απόφαση του ΣτΕ και τις περικοπές των στρατιωτικών.

Η διαρροή έχει ως εξής:Εαν το ΣτΕ βγάλει μια απόφαση και αυτή τελεσιδικήσει, δεν μπορεί το κόστος να καλυφθεί είτε με αύξηση φόρων είτε με μείωση δαπανών. Θα αντιμετωπιστεί μέσα στην εισοδηματική ομάδα που αφορά. Π.χ. Καθυστέρηση προαγωγών. Αυτό εχει συμφωνηθει στο Μνημόνιο.

Σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να πάρουμε μέτρα”.

Τι ακριβώς θέλουν να πουν; Η “μετάφραση” είναι μία: “Ότι κι αν σας δώσει το ΣτΕ θα σας τα πάρουμε από την άλλη τσέπη”.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: