ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ...Ποινική δίωξη στον Κασιδιάρη για την υποκλοπή της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη για υποκλοπή και χρήση του υποκλαπέντος υλικού με βάση το άρθρο 370 Α’ του Ποινικού Κώδικα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω άρθρο, είναι πιθανόν να συλληφθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ενώ οι κατηγορίες που του καταλογίζονται επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών.
Νομικές πηγές επισημαίνουν στα Παραπολιτικά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα υποστηρίξει ότι δεν αποδεικνύεται το ότι ο ίδιος μαγνητοσκόπησε την συνομιλία αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν αναιρεί ότι σε περίπτωση που συλληφθεί θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: