ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Αδωνις: "Ο Μπαλτάκος ειναι τρομερός! Ψηφίζω Μπαλτάκο"Ούτε ο Αδωνις ρε παιδιά ήξερε τι είναι ο Τάκης ο Μπαλτάκος.Γι' αυτό πουλούσε κατά τόνους τα βιβλία του στην εκπομπή του.Τότε νόμιζε ότι ήταν μόνο αντικομμουνιστής...
"Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επανέλαβε τη θέση που είχε πάρει σε προηγούμενη τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, τονίζοντας ότι «Στην Ελλάδα μπορείς να είσαι όλα τα αντί αλλά όχι αντικομμουνιστής. Αφήστε τον Μπαλτάκο. Ο καλύτερος είναι ο Μπαλτάκος. Ψηφίζω Μπαλτάκο. Είναι τρομερός».

καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: